Eveniment în familia Ciolacu: Fiul lui s-a căsătorit. Ceremonia, în vila unui fost prim ministru al României

Eveniment în familia Ciolacu: Fiul lui s-a căsătorit. Ceremonia, în vila unui fost prim ministru al României

Fiul premierului Marcel Ciolacu s-a cununat civil, sâmbătă la Buzău, cu Iris Alexa. Ceremonia a fost restrânsă și a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Vila a fost construitp de Marghiloman, la rândul lui premier al României, în 1918. Cununia civilă a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

La ceremonie au participat rude apropiate şi colegi de grupă ai tinerilor miri care sunt studenţi la medicină, câţiva politicieni în frunte cu Alfred Simonis şi Lucian Romaşcanu, dar şi soţia ministrului Apărării Angel Tâlvăr, informează news.ro.

ADVERTISING

După ceremonie cei doi tineri au ieşit din Vila Albatros şi s-au îndreptat către maşini urmând a merge la localul unde va avea loc petrecerea. 

Primele fotografii de la cununia civilă a lui Filip Ciolacu, fiul premierului

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă însă premierul Marcel Ciolacu a discutat preţ de câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afara.

Primele declaraţii de la Marcel Ciolacu la nunta fiului său

„Este un moment plin de emoție, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră.... sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa. 

ADVERTISING

Și primarul Buzăului, Constantin Toma, a făcut scurte declarații, subliniind contribuția lui Marcel Ciolacu la reabilitarea vilei în care a avut loc ceremonia.

"Le urez din partea comunităţii buzoiene ce le urez tuturor familiilor de tineri căsătoriţi din Buzău - multă sănătate, bucurii şi numai împliniri alături de cei dragi.

Ca iubitor de Buzău şi istorie, ziua de astăzi mai are o semnificaţie adâncă, suntem la vila construită de Alexandru Marghiloman, cel dintâi prim-ministru plecat de la Buzău, şi iată astăzi îl avem pe cel de-al doilea prim-ministru din Buzău, Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Această vilă care era o ruină, atunci când a fost reabilitată lucrările au fost coordonate de domnul Ciolacu”, a spus Toma.

Potrivit unor surse la petrecere vor participa aproximativ 50 de persoane iar printre invitaţi se vor număra cel mai probabil Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Alfred Simonis şi Paul Stănescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇