Elon Musk a postat primele imagini de la petrecerea de Halloween: Miliardarul nu a părăsit Statele Unite

Elon Musk a postat primele imagini de la petrecerea de Halloween: Miliardarul nu a părăsit Statele Unite

În timp ce o parte din presa din România susţinea că Elon Musk a venit în ţara noastră pentru a petrece Halloween-ul la Castelul Bran, omul de afaceri american s-a aflat, de fapt, în Statele Unite.

Elon Musk a luat parte la petrecerea de Halloween organizată de modelul Heidi Klum la restaurantul japonez Sake No Hana din Moxy Lower East Side, New York, unde a purtat un costum de samurai.

Conform site-ului magazinului de costume de lux, Abracadabra NYC, ținuta lui Musk face parte din gama Devil's Champion-Leather Armor și costă 7.500 de dolari.

ADVERTISING

Luni noaptea, fondatorul companiei Tesla a fost văzut în timp ce părăsea sediul Twitter, împreună cu mama sa, Maye, și cu unul dintre cei zece copii. Ei erau însoțiți de zece agenți de securitate, relatează Daily Mail.

Musk a postat pe contul său de Twitter mai multe imagini în care apare în costumația de Halloween:

Heidi Klum organizează de două decenii cele mai extravagante petreceri de Halloween și a devenit renumită pentru deghizările ei neașteptate la aceste evenimente.

ADVERTISING

Mai multe publicații și posturi de televiziune din țara noastră au anunțat că Elon Musk ar fi venit în weekend la Castelul Bran, pentru a participa la o petrecere privată organizată de Halloween, unde ar fi invitat sute de celebrități și miliardari.

Deși prezența lui Musk în țara noastră nu a fost confirmată oficial, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a spus că miliardarul se află la Poiana Brașov, iar mai multe persoane din județul Brașov au susținut că l-au văzut încă de sâmbătă seară, cu o seară înainte de petrecerea de Halloween.

ADVERTISING

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇