Misterul lui Musk la Bran: Este sau nu în România? Oamenii relatează că l-au văzut + tweetul cu pâinea

Misterul lui Musk la Bran: Este sau nu în România? Oamenii relatează că l-au văzut + tweetul cu pâinea

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi prezent în acest weekend pentru o petrecere privată organizată de Halloween în România, la Castelul Bran. Fondatorul Tesla și noul proprietar al Twitter ar fi invitat sute de celebrități și miliardari la petrecere.

Deocamdată, însă, nu se știe dacă Musk este cu siguranță în țara noastră, din două motive – nici nu a apărut în vreo imagine în România în ultimele două zile, nici nu ar fi confirmat personal într-un fel sau altul.

UPDATE 31 octombrie În ciuda informaţiilor din presă şi confirmării prezenţei sale chiar de către omul de afaceri Dragoș Anastasiu, Elon Musk nu a fost în România, ci a luat parte la petrecerea de Halloween organizată de modelul Heidi Klum la New York. Detalii aici

ADVERTISING

Chiar și așa, oameni din județul Brașov susțin că l-au văzut încă de sâmbătă seară, cu o seară înainte de petrecerea de Halloween.

”Avea un costum negru, foarte, foarte, foarte frumos îmbrăcat. Era foarte zâmbitor. Li s-au servit ceaun, friptură de berbecuț, bulz. Pe Angelina Jolie chiar am văzut-o personal. Purta o rochie transparentă, spre verzui, avea o blăniță pe spate, albă”, a spus, sub protecția anonimatului, un membru al grupurilor care i-au distrat pe oaspeți, sâmbătă seară, la o stână turistică din Poiana Brașov, transmite ProTv.

ADVERTISING

Sâmbătă seara, la Digi 24, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a spus că Elon Musk este deja în România, la Poiana Brașov. Și, cu siguranță, dacă Musk a ajuns în România, sunt mulți alții care l-au mai văzut.

În ce îl privește pe cel mai bogat om din lume, acesta a publicat două tweeturi, în aceeași seară, care au dat apă la moară celor care cred că se afla deja în județul Brașov.

Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii din viață”, este primul mesaj, iar al doilea, după câteva minute, era ”În sfârșit, adevărul că carbohidrații sunt uimitori poate fi spus pe această platformă”. Ambele mesaje au fost postate puțin după ora 20.30, deci cam după ce Musk ar fi mâncat de seară în țara noastră.

De asemenea, Peter Thiel, fondatorul PayPal, a fost întrebat de reporteri, după ce a luat prânzul în Brașov, dacă Elon Musk și Angelina Jolie sunt cu ei, însă acesta a refuzat să răspundă și să continue discuția, semn că, probabil, se păstrează o discreție totală și poate nu vom ști adevărul despre vizita lui Elon Musk.

ADVERTISING

Chiar și așa, pe un teren privat din Bran, scrie "Welcome Elon Musk", încă un semn că unii români știu cu certitudine care este adevărul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇