Elon Musk și mulți alți miliardari și vedete, petrecere privată în România, la Castelul Bran

Elon Musk și mulți alți miliardari și vedete, petrecere privată în România, la Castelul Bran

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, împreună cu sute de invitați – miliardari și vedete de la Hollywood – ar urma să fie prezenți în acest weekend pentru o petrecere privată organizată de Halloween în România, la Castelul Bran.

Informația a fost inițial publicată de mediaflux.ro și confirmată ulterior pe surse pentru Libertatea. Sâmbătă seara, la Digi 24, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a spus că Elon Musk este deja în România.

El a adăugat că Elon Musk ar fi ajuns chiar la Poiana Brașov, unde a avut loc sâmbătă seara o primă petrecere cu invitații celebri. Petrecerea a fost la Stâna Turistică Sergiana.

ADVERTISING

UPDATE 31 octombrie În ciuda informaţiilor din presă şi confirmării prezenţei sale chiar de către omul de afaceri Dragoș Anastasiu, Elon Musk nu a fost în România, ci a luat parte la petrecerea de Halloween organizată de modelul Heidi Klum la New York. Detalii aici

Unele dintre ultimele sale postări păreau să aibă legătură cu petrecerea de la Poiana Brașov:

Primii invitați au sosit în România la bordul unui avion privat, care a aterizat pe aeroportul Otopeni sâmbătă noaptea, în jurul orei 03:00. Printre aceștia, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Dar și actrița Julia Sandstrom. Ei au fost cazați la un hotel din București, după care au ajuns la Bran cu elicopterul.

ADVERTISING

Julia Sandstrom a confirmat că este în România, prin două postări pe Instagram.

În prima a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată.

Julia-Sandstrom-Bran-camera-hotel

Iar în a doua, a filmat Castelul Bran și împrejurimile, etichetate drept „ținutul vampirilor”.

Julia-Sandstrom-Bran-elicopter
Julia-Sandstrom-elicopter

Petrecerea de Halloween ar urma să înceapă în jurul orei 18:00, duminică, iar măsurile de siguranță sunt foarte stricte. Printre invitați, alături de Elon Musk ar urma să se afle actrița Angelina Jolie, cofondatorii Google Larry Page și Sergey Brin, dar și români.

ADVERTISING

Magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPalStarlink, ar fi cel care a închiriat castelul Bran. În prezent, Castelul Bran este proprietatea urmaşului principesei Ileana, Dominic de Habsburg, căruia i-a fost retrocedat din 2009.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇