Au fost Elon Musk și Angelina Jolie în România? Ce spun oficiali MAI și primarul din Bran

Au fost Elon Musk și Angelina Jolie în România? Ce spun oficiali MAI și primarul din Bran

Numeroase zvonuri potrivit cărora Elon Musk, cel mai bogat om din lume, și actrița Angelina Jolie ar fi fost prezenți în acest weekend pentru o petrecere privată organizată de Halloween în România, la Castelul Bran, au circulat în spațiul public.

Dar nicio autoritate nu a confirmat sau infirmat, public, zvonurile.

Cert este că petrecerea de la Castelul Bran a avut loc, iar la ea au participat unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, printre care Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. La eveniment au fost prezenți și mai mulți actori celebri.

ADVERTISING

Dar două surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, au confirmat pentru Libertatea că Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România.

Totodată, primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu, a declarat pentru HotNews.ro că s-a numărat printre cei 200 de invitați de la petrecere, dar că nu l-a văzut pe Musk.

"Am avut onoarea să fiu și eu invitat la petrecerea privată la care au fost aproximativ 200 de persoane, cu costume și măști. Cu certitudine nu vă pot spune dacă Elon Musk a fost sau nu acolo. Eu, personal, nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască. Eu însă nu l-am întâlnit", a declarat primarul din Bran.

ADVERTISING

Informația că Elon Musk a venit în România a fost inițial publicată de mediaflux.ro și confirmată ulterior pe surse pentru Libertatea. Sâmbătă seara, la Digi 24, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a spus că Elon Musk este deja în România.

El a adăugat că Elon Musk ar fi ajuns chiar la Poiana Brașov, unde a a vut loc sâmbătă seara o primă petrecere cu invitații celebri, la Stâna Turistică Sergiana.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇