Bon Jovi, în doliu. A murit unul dintre membrii fondatori

Bon Jovi, în doliu. A murit unul dintre membrii fondatori

Alec John Such, unul dintre membrii fondatori ai legendarei formații Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani.

Such a fost basistul trupei între 1983 și 1994, perioadă în care au fost lansate unele dintre cele mai mari hituri, cum ar fi „You Give Love a Bad Name”, „Livin’ on a Prayer” sau „Bad Medicine”.

„Avem inimile frânte de vestea că dragul nostru prieten Alec John Such a murit. A fost unul dintre cei originali. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a jucat un rol crucial în crearea trupei.

Ca să fim sinceri, ne-am regăsit între noi prin el. A fost prieten din copilărie cu Tico și l-a adus pe Richie să ne vadă cântând.

ADVERTISING

Alec a fost mereu rebel și plin de viață. Astăzi, acele amintiri speciale ne aduc zâmbete, dar și lacrimi în ochi. Ne va lipsi mult”, a scris trupa pe Facebook.

Alec, you will be missed

Publicată de Bon Jovi pe Duminică, 5 iunie 2022

Nu există la acest moment informații despre cauza morții, precizează BBC.

Such s-a născut pe 14 noiembrie 1951 și a fost o figură marcantă pe scena muzicii din New Jersey. Prima trupă în care a cântat a fost The Message.

Era mai în vârstă cu aproximativ 10 ani decât colegii din Bon Jovi și în cele din urmă spunea că acesta a fost motivul pentru care a părăsit trupa.

ADVERTISING

„Pe la 43 de ani începusem să mă simt extenuat. Părea că eu și cu munca nu suntem compatibili. De altfel, de aceea, am intrat într-o trupă, ca să nu trebuiască să muncesc”, spunea Such.

El a fost înlocuit cu Hugh John McDonald și în 2018 a revenit pentru scurt timp, când Bon Jovi a intrat în Rock & Roll Hall of Fame.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇