Nicuşor Dan trimite în ajutorul Gărzii de Mediu polițiști locali și staţia mobilă de măsurare a calităţii aerului

Nicuşor Dan trimite în ajutorul Gărzii de Mediu polițiști locali și staţia mobilă de măsurare a calităţii aerului

Nicuşor Dan a anunţat că a fost agreat un protocol între Primăria Capitalei şi Garda de Mediu, iar de la 1 februarie vor funcţiona, în fiecare sector, echipe mixte formate din patru comisari de la Garda de mediu şi patru poliţişti locali.

Edilul general a adăugat că echipele vor avea staţii mobile de măsurare a calităţii aerului, iar în două săptămâni va fi făcută o evaluare privind implementarea proiectului.

„A fost agreat astăzi protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu şi primăriile de sector. Astfel, de la 1 februarie, în fiecare sector, vor funcţiona echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu şi 4 poliţişti locali.  

ADVERTISING

Primăria Municipiului Bucureşti va pune la dispoziţia acestor echipe staţia mobilă de măsurare a calităţii aerului. În două săptămâni evaluăm implementarea proiectului”, a scris Nicuşor Dan miercuri pe Facebook. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNicusorDan.ro%2Fposts%2F3672752709468982&width=500&show_text=true&appId=396532200404123&height=270" width="500" height="270" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>
ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇