Bobonete i-a răspuns colonelului Gheorghiţă şi a lansat noi provocări. Și Mîndruță dă leapșa mai departe către cicliști (Video)

Bobonete i-a răspuns colonelului Gheorghiţă şi a lansat noi provocări. Și Mîndruță dă leapșa mai departe către cicliști (Video)

Persoanele provocate de medicul Valeriu Gheorghiță să spună ce conține pentru ele vaccinul au început deja să răspundă invitației.

Primul a fost actorul Mihai Bobonete, care a și postat pe pagina sa de Facebook un clip video.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pentru el, vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să îl avem și un început de nouă viață trăită așa cum trebuie.

”Am fost provocat de colonelul Valeriu Gheorghiță să vă spun ce conține vaccinul pentru mine și în adevăratul sens al cuvântului, normalitate. Vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să îl avem și un început de nouă viață trăită așa cum trebuie. Liberi, fără frici, fără ură, fără teamă, fără nimic.

Vaccinul conține un viitor excepțional. Vă recomand vaccinul și vă spun că mie nu mi-a făcut rău, mi-a făcut bine și văd că tuturor din jurul meu le face din ce în ce mai bine. Așadar, vaccinați-vă!”, spune Mihai Bobonete în clip.

La rândul său, actorul a lansat și el provocări.

”Provoc pe această cale să îmi spună Micuțu, Cabral, Bogdan Naumovici, ce conține pentru ei vaccinul”, conchide Mihai Bobonete.

Am preluat scurta provocare de la Colonelul Valeriu Ghiorghita si am spus si eu asa ce cred.Provoc mai departe!Haștagurile nu le-am facut eu!😉#cecontinevaccinul#impreunainvingempandemia

Publicată de Mihai Bobonete pe Joi, 3 iunie 2021

La provocarea lansată de Valeriu Gheorghiță a răspuns și Lucian Mîndruță, dar acesta momentan a spus doar că se gândește.

”Ce ma fac? M-a provocat dl. colonel…) Ia sa ma gandesc…”, a scris Mîndruță pe Facebook.

Apoi a revenit cu un video.

M-a provocat azi Valeriu Gheorghita sa spun ce contine pentru mine vaccinul.Norocul face sa fiu la mare, sa iasa...

Publicată de Lucian Mindruta pe Joi, 3 iunie 2021

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva Covid, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mîndruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei.

Într-un alt mesaj video, secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedintele CNCAV Andrei Baciu a lansat o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

Citește și: Cîţu a lansat spoturile pro-vaccinare: Emoţia este cheia campaniei (Video)

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!