Musk anunță că a cenzurat fluxul de mesaje pe Twitter. Utilizatorii din toată lumea au crezut că a picat platforma

Musk anunță că a cenzurat fluxul de mesaje pe Twitter. Utilizatorii din toată lumea au crezut că a picat platforma

Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a declarat proprietarul Elon Musk.

Într-un tweet, Musk a spus că toate conturile neverificate pot citi până la 600 de mesaje pe zi.

Între timp, conturile verificate sunt limitate temporar la citirea a 6.000 de mesaje pe zi.

Musk a precizat că noile conturi neverificate sunt limitate la citirea a 300 de postări pe zi.

Într-o declaraţie, el a spus că limitele temporare de citire au fost puse în aplicare pentru a aborda „nivelurile extreme" de ştergere a datelor şi de manipulare a sistemului.

ADVERTISING

Vineri, celor care au încercat să acceseze Twitter li s-a spus că trebuie să se autentifice pentru a vizualiza conţinutul. Mişcarea a fost o „măsură de urgenţă temporară", a declarat Musk.

El a afirmat că platforma de socializare „primea date furate atât de mult încât se degrada serviciul pentru utilizatorii normali".

Înainte ca Musk să facă anunțul, utilizatorii din toată lumea au început să aibă probleme de la prânz și au crezut că iar e picată platforma.

Mulţi au raportat dificultăţi în accesarea platformei sau cel puţin în actualizarea paginilor. Au fost raportate mesaje precum „Nu se poate prelua tweet-uri în acest moment", „A apărut o eroare" sau „Limita de viteză a fost depăşită".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Site-ul Downdetector, care urmăreşte bug-urile de pe site-uri web, a primit peste zece mii de rapoarte din întreaga lume de la începutul după-amiezii. Întreruperea pare să se rezolve treptat pentru unii utilizatori.

Între timp, cuvântul cheie #TwitterDown este folosit în masă de cei care încă mai au acces la reţeaua de socializare. Însoţit de glume despre managementul lui Elon Musk la Twitter, hashtag-ul are în prezent 27.000 de menţiuni, scrie lefigaro.fr.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇