Infinity Marketplace aduce Black Friday în sezonul cald! Ce reduceri și premii pregătește Infinity.ro în Blue Friday

banner-1-blue-friday

Infinity Marketplace sparge gheața și  pregătește Blue Friday pentru ca tu să te bucuri de reduceri uriașe și în sezonul cald la zeci de mii de produse.  Este inspirat de conceptul Black Friday, dar adaptat pentru sezonul cald, oferind astfel o oportunitate perfectă pentru clienți de a achiziționa produsele dorite la prețuri reduse.

Pe infinity.ro, Blue Friday este un festival al reducerilor de vară, desfășurat în perioada 12 iulie- 26 iulie, Infinity.ro pregătește pentru Blue Friday reduceri impresionante la o gamă largă de produse, precum articole pentru casă şi grădină, electronice şi electrocasnice, fashion şi multe altele vor beneficia de cele mai mici preţuri. Astfel, clienții pot găsi oferte avantajoase pentru diverse necesități și dorințe, economisind considerabil în același timp.

ADVERTISING

În plus, va avea loc  și o tombolă cu premii irezistibile: orice comandă de peste 300 de lei, plasată în perioada Blue Friday, este înscrisă automat în cursa pentru trei Iphone 15 Blue! Nu există condiții speciale pentru participare, nu sunt extra pași de parcurs, totul este foarte simplu și fiecare comandă care depășește pragul valoric minim este eligibilă.

Blue Friday pe infinity.ro aduce multiple avantaje pentru clienți:

  • Economii semnificative: Reducerile aplicate unei game largi de produse permit economisirea unor sume importante de bani.
  • Varietate de produse: De la gadget-uri tehnologice, până la articole de fashion, diversitatea produselor aflate la reducere asigură că fiecare client găsește ceva pe placul său.
  • Șansa de a câștiga: Participarea la tombola cu premii valoroase este un extra-beneficiu 
ADVERTISING

Pentru o experiență cât mai plăcută, specialiștii infinity.ro recomandă tuturor să se aboneze la newsletter, pentru a fi la curent cu ofertele speciale și încurajează doritorii să urmărească și canalele social media pentru că și acolo vor fi prezentate promoțiile. Totodată, recomandă și realizarea unei liste de favorite, astfel încât odată demarată campania să fie mai ușor de urmărit și achiziționat produsele de interes, deoarece în unele cazuri stocul de produse va fi unul limitat. 

Campania Black Friday a adus rezultate excepționale și in plină evoluție de la an pentru Infinity Marketplace. In 2023 traficul pe infinity.ro a fost de trei ori mai mare față de 2022 pe parcursul campaniei Black Friday. Infinity Marketplace se așteaptă la rezultate asemănătoare și în cazul Blue Friday. Sellerii sunt entuziasmați și interesați să participe la campanie cu prețuri cât mai atrăgătoare

ADVERTISING

Chiar dacă factorul principal în decizia unei achiziții rămâne prețul, accentul începe să fie pus și pe modalitățile de plată sau opțiunile de transport oferite. În acest sens, infinity.ro pune la dispoziția clienților săi opțiuni variate pentru plată:  ramburs, transfer bancar, plata cu cardul sau plata în rate. Livrarea se face fie prin curier, fie la locker-ele firmelor de curierat colaboratoare. 

Blue Friday 2024 pe infinity.ro se anunță a fi cea mai bună oportunitate  de a achiziționa produse de calitate la cele mai mici prețuri și de a participa la o tombolă cu premii atrăgătoare, care vor face fericiți norocoșii câștigători.

Pentru mai multe detalii, vizitează Infinity.ro.