Încep înscrierile în competiția celor mai bune proiecte din industria IT pe 2022

Încep înscrierile în competiția celor mai bune proiecte din industria IT pe 2022

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, dă startul sesiunii de înscriere la „Premiile de Excelență ale industriei IT”, ediția 2022, ce vor fi decernate în martie, în cadrul Galei ANIS. În cadrul evenimentului vor fi celebrate cele mai interesante proiecte ale companiilor din industrie, iar opt dintre acestea vor fi recompensate cu distincții și premii. Companiile pot depune aplicațiile până la 11 februarie 2022

Gala ANIS reprezintă un eveniment anual, demarat în anul 2015, ce recunoaște și premiază cele mai importante realizări ale industriei IT din anul precedent.

ADVERTISING

În cadrul competiției se pot înscrie toate companiile de software și servicii din România, fie că sunt sau nu membre ANIS, fiecare organizație având posibilitatea de a aplica pentru mai multe categorii de premii.

Formularul de înscriere este disponibil AICI.

„De la an la an înregistrăm tot mai multe înscrieri pentru Gala Premiilor ANIS, ceea ce ne demonstrează că industria IT locală se bucură în continuare de oameni talentați, care implementează numeroase proiecte inovatoare. Prin intermediul evenimentului dorim să celebrăm aceste inițiative ale companiilor, să le premiem pe cele mai interesante și să ne bucurăm împreună de faptul că avem o industrie tech puternică”,  a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS România.

ADVERTISING

Categorii de premii și câștigătorii ediției precedente:

În cadrul Galei ANIS 2022 vor fi acordate 8 premii: Company of the Year, Start-up of the Year, Education Program of the Year, Software Product of the Year, Software Outsourcing Project of the Year, R&D project of the Year, CSR Program of the Year și ANIS Member of the Year.

Câștigătorii ediției precedente au fost: FintechOS, Medicai, Bittnet Systems, Pentest-Tools.com, Softech, Qubiz (Lifelight), DB Global Technology și Endava.

Despre ANIS

  • 24 ani de activitate în România. Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interese-le companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.
  • Peste 165 de membri. În cadrul ANIS sunt reunite atât companii mici, cât și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.
  • Peste 47.000 de angajați. Membrii ANIS generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.
  • Peste 3,87 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economică pe plan local. Cumulat, membrii ANIS au o cifra de afaceri de peste 65% din totalul veniturilor generate de industria IT la nivel national.
ADVERTISING

Pentru mai multe informații, accesați pagina Asociației - www.anis.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇