Horoscopul săptămânii 28 decembrie - 3 ianuarie

Horoscopul săptămânii 28 decembrie - 3 ianuarie

Berbec

Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat în prima parte a săptămânii, astfel că sunt posibile multe discuții și întâlniri cu lume diversă. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, însă evită să povestești prea multe despre tine și planurile tale de viitor.

Pe 29 și pe 30 decembrie se întrezăresc treburi gospodărești și dialoguri cu membrii familiei. Se pot rezolva chestiuni patrimoniale, se pot trasa planuri domestice de anvergură și se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Recomandabil este să ții cont și de sugestiile celorlalți.

În preajma datei de 30 decembrie se va construi aspectul de Lună plină în semnul Racului, oferindu-ți influențe în segmentul relațiilor familiale. Este vorba depre finalul unei etape domestice. Fie se lămuresc situațiile conflictule vechi, fie poți finaliza unele treburi domestice legate de casă. Relațiile amoroase îți dau bătăi de cap la finalul săptămânii.

Oracolscop 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Taur

Săptămâna debutează pentru tine cu aspecte financiare, de genul cheltuielilor cotidiene. Este posibil să și primești bani, fie sub forma drepturilor salariale, fie cineva drag îți oferă cadouri în bani sau bunuri valoroase.

Pe de altă parte, vor apărea și informații utile despre salarizarea locului de muncă sau despre modificarea condițiilor de muncă. Prudență și nu pleca urechea la tot ce se vehiculează în preajma ta. Există informații false spuse de unii și de alții doar așa, ca să te provoace.

Miercuri și joi ești căutat de multă lume, mai ales de către persoanele din anturajul apropiat. Dialogurile purtate cu persoane influente socio-profesional îți vor lămuri chestiuni personale și profesionale importante. Aspectul de Lună plină ce se va forma în prejama datei de 30 decembrie, în semnul Racului, îți finalizează o etapă relațională importantă. La finalul săptămânii se conturează treburi gospodărești și dialoguri cu membrii familiei.

Gemeni

Ești în formă la începutul săptămânii, fiind tentat să-ți canalizezi forța spre tot felul de treburi. Asta îți va aduce admiratori și ajutoare importante. Totuși ar fi bine să-ți dozezi atent eforturile și să-ți selectezi activitățile, pentru că există riscul să te suprasoliciți fără rost.

Miercuri și joi intervin cheltuieli cotidiene, dar și dinspre locul de muncă apar informații noi privitoare la condițiile de muncă și la salarizare. Este rost de modificări benefice și cu efecte pe termen lung.

A doua parte a săpătmânii este marcată de formarea aspectului de Lună plină în semnul Racului, oferindu-ți influențe în segmentul financiar. Se închide o etapă de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă, însă este de bine. Unele relații se pot încheia, altele apar la orizont. Dialogurile avute cu persoanele dragi te vor amuza, relaxa, însă totodată îți vor oferi și informații prețioase.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

ADVERTISING

Rac

În primele zile ale săptămânii ești retras și cu greu îți poate intra cineva în voie. Pe de o parte, este posibil să se evidențieze neplăceri legate de sănătate, însă evită pe cât posibil analizele, consultațiile medicale sau intervențiile chirurgicale. Odihna, detașarea de cotidian, sprijinul celor dragi și de încredere te pot ajuta să depășești totul cu bine.

Este bine să te gândești pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat, pentru că poți obține revelații deosebite. Miercuri și joi te vei simți mult mai bine, reușind să revii în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete.

Continuă să-ți dozezi eforturile și implică-te numai în treburi personale sau profesionale importante. Aspectul de Lună plină ce se construiește în Semnul tău zodiacal, pe 30 decembrie, te ajută să finalizezi capitole de viață și activitate care nu îți mai sunt utile. Spre sfârșitul săptămânii primești bani dinspre locul de muncă sau cadouri de la cei dragi.

Leu

Prietenii îți sunt alături în primele zile ale săptămânii, simțindu-te astfel în elementul tău. Dialogurile purtate cu aceste persoane îți vor aduce informații prețioase și soluții deosebite la situațiile în care te afli. Ascultă atent ce ți se spune și evită să vorbești prea mult despre planurile tale sau despre slăbiciunile tale de moment. Unii pot interpreta greșit ceea ce prezinți tu și de aici se poate declanșa un șir lung de neplăceri.

Pe 29 și pe 30 decembrie ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de mult somn. Energia vitală este fluctuantă, astfel că ai succes numai la treburi ușoare și de rutină.

Se construiește un aspect de Lună plină în semnul Racului, în ziua de 30 Decembrie, aspect care te predispune la introspecție și meditații interioare. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să te îngrijești corespunzător. La finalul săptămânii te vei simți mult mai bine.

5 - VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

ADVERTISING

Fecioară

Săptămâna începe cu aspecte socio-profesionale, evidențiindu-se dialoguri și întâlniri fructuoase cu șefii de la locul de muncă sau cu autorități ale unor instituții oficiale. Sunt șanse fie să rezolvi aspecte vechi, fie să demarezi proiecte profesionale de anvergură pe termen lung. Depinde numai de tine să gestionezi lucrurile corect și eficient.

Pe 29 și pe 30 decembrie ești căutat de prieteni. Onorează orice invitație la dialog și expune-ți precaut opiniile și intențiile. Printre ascultători poți găsi pe cineva care să-ți ofere sprijin deosebit pe termen lung. Pentru că pe 30 decembrie se va forma aspectul de Lună plină în semnul Racului, vei avea de-a face cu persoanele din anturajul apropiat.

Unele dintre aceste relații se vor finaliza definitiv, altele se vor închega, depinzând numai de tine pe cine alegi să îndepărtezi din viața ta și pe cine aduci în preajma ta. În ultimele zile ale săptămânii vei avea nevoie de odihnă, discreție și retragere din forfota cotidiană.

Balanță

Săptămâna este dinamică pentru tine, oferindu-ți totodată posibilități de extindere a conștiinței și de a-ți îmbogăți bagajul educațional cu idei și noțiuni deosebite. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi și formele de insturire personală și profesională. Gândește-te la o nouă filosofie de viață și trasează noi linii directoare pentru viitor.

Miercuri și joi vei fi nevoit să relaționezi cu șefi, cu autorități, să explici felul în care îți desfășori activitatea profesională și să găsești și un plan bun de îmbunătățire a rezultatelor din câmpul muncii. A doua parte a săptămânii este marcată de aspectul de Lună plină ce se va forma în semnul Racului, oferindu-ți efecte în zona socio-profesională.

Imaginea ta publică poate avea de suferit, relațiile cu unii șefi plus poziția ta în cadrul unui colectiv profesional se vor modifica definitiv. Este rost de o nouă direcție profesională. Spre finele săptămânii vei fi înconjurat de prieteni.

ADVERTISING

Scorpion

Zona profesională se activează datorită aspectelor financiare, care sunt restricționate pe termen lung. Este posibil să descoperi facturi, taxe, plăți restante și să fii neovit să le achiți în regim de urgență. Se recomandă prudență și achitarea la timp a tuturor datoriilor.

Pe 29 și pe 30 decembrie, schimbul de idei dintre tine și ceilalți te va determina să-ți revizuiești multe concepții despre lume și viață. În preajma zilei de 30 Decembrie se va forma aspectul de Lună plină în semnul Racului, oferindu-ți influențe în segmentul conștiinței de sine și a relațiilor cu străinătatea.

Pe de o parte, îți vei reevalua sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața, rafinându-ți mentalul și detașându-te de situațiile care îți obstrucționează progresul. Însă, pe de altă parte, vei finaliza un capitol legat de străinătate sau studii. Demersuri legate de călătorii. Spre finalul săptămânii se conturează întâlniri cu oameni influenți, atât din mediul profesional, cât și din mediul familial.

Săgetător

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât acasă în plan personal, cât și în plan profesional la locul de muncă. Discuții pe teme diverse, reorganizarea activităților comune cu alții, propuneri noi de colaborare, renunțarea la situații relaționale trenante sau la situații pe care nu le mai simți pe lungimea ta de undă.

Miercuri și joi apar cheltuieli, dar este posibil să și primești bani, bunuri, favoruri sau cadouri de la și prin alții. Ar fi bine să-ți remodelezi concepțiile despre latura materială a vieții și să privești realitatea dincolo de aparențe. Ai putea descoperi adevăruri interesante, care te-ar scuti de multă suferință și de luarea deciziilor neinspirate.

Pe 30 decembrie se construiește aspectul de Lună plină în semnul Racului, oferindu-ți posibilități de a trasa noi planuri financiare. Vei putea rezolva unele datorii și vei afla informații prețioase, referitoare la investiții pe termen lung alături de alții. În weekend, sunt posibile călătorii pe distanțe lungi, în străinătate, abordarea studiilor.

Capricorn

În prima parte a săptămânii ai mult de lucru la locul de muncă, însă energia vitală se află la cote joase. De aceea, planifică atent sarcinile profesionale și treburile gospodărești, astfel încât să ai suficient timp și pentru relaxare sau activități de genul hobby. Dialogurile colegiale cu persoane influente din mediul profesional în care activezi se vor dovedi de mare folos și ar trebui notate bine într-un jurnal personal.

Miercuri și joi este posibil să revii asupra unor decizii luate împreună cu partenerul de viață sau partenerii profesionali, însă lucrurile se vor aranja favorabil pentru toată lumea. Aspectul de Lună plină ce se formează în semnul Racului în preajma datei de 30 decembrie îți oferă noutăți parteneriale.

Se pot reconfigura, atât relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. În paralel, apar și aspecte financiare comune cu alții, variante bune de investiții pe termen lung sau obținerea unui venit suplimentar dintr-o activitate profesională ce se ivește pe neașteptate.

Vărsător

Răsturnările de situație din segmentul relațiilor sentimentale de la începutul săptămânii ar trebui luate în seamă. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, ceea ce se discută și se decide acum va avea efecte pe termen lung. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, ascultă ce au spun ceilalți și oferă-le posibilitatea să facă lucrurile în felul și în ritmul lor.

Miercuri și joi se pare că vei avea multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă vei fi nevoit să rezolvi unele treburi diverse. În preajma datei de 30 decembrie se formează aspectul de Lună plină în semnul Racului, moment ce va marca finalul unei etape profesionale.

Este posibil să finalizezi cu succes sarcini de lucru trenante, să te desprinzi de relațiile colegiale toxice și să abordezi, de acum încolo, cu totul altfel munca și implicațiile ei. În zilele weekend-ului este rost de activități comune cu partenerul de viață sau colaboratorii.

Pești

La începutul săptămânii, cheful de a sta acasă printre cei dragi este accentuat și bine ar fi să-i dai curs. Reorganizează mediul domestic, planifică întâlniri și dialoguri cu persoanele dragi, dar si vizite în locurile copilăriei. Sunt momente favorabile segmentului domestic și relaționării cu membrii familiei.

Relațiile cu persoana iubită și copiii se vor evidenția miercuri și joi, prin discuții ample și activități comune de anvergură. Este posibil să-ți displacă ceea ce îți spun ceilalți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. În preajma datei de 30 decembrie se va forma aspectul de Lună plină în semnul Racului, aspect ce va marca finalul unei etape sentimentale.

Posibil să te necăjească profund ceea ce se petrece în aceste zile, însă până la urmă vei vedea că totul se desfășoară spre binele tău suprem. La sfârșitul săptămânii vei putea desfășura treburi de rutină, însă vei fi nevoit să te și odihnești, deoarece sănătatea îți poate crea niscai probleme.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇