Horoscopul lunii mai 2021

Horoscopul lunii mai 2021

Berbec

Segmentul financiar este răscolit, astfel că sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. În preajma datei de 11 mai este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat. Totuși, este posibil să cheltuiești sume de bani consistente pentru aceste persoane, astfel că nu slăbi vigilența și nu te lăsa șantajat emoțional. Călătoriile și studiile rămân pe tot parcursul lunii teme delicate. Alege-ți vorbele cu grijă și controlează-ți gândurile! Evită călătoriile pe cât posibil sau pleacă la drum numai în condiții sigure!

Săptămâna astrală 26 aprilie – 2 mai 2021. Superluna plină în Scorpion

Taur

Importante momente sunt pentru tine, în mod special în preajma datei de 11 mai. Începe o etapă nouă în care poți materializa planuri întocmite mai demult, poți renunța cu ușurință la idei, concepții, relații sau direcții de viață care s-au dovedit perimate. Gândește-te pe îndelete la situația în care te afli, depășește limitările cotidiene și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Până pe 9 mai fii scump la vorbă și evită să iei decizii majore sau să semnezi documente care te implică pe termen lung. După această dată este foarte posibil să constați că trebuie să revizuiești multe sau pur și simplu te vei răzgândi și nu îți va mai plăcea ceea ce ai stabilit în prima parte a lunii. Veniturile din activitatea profesională se modifică vizibil după 26 mai, dar apar rapid și cheltuieli diverse. Partenerul de viață, rudele sau colaboratorii s-ar putea să îți ceară sprijin financiar sau să aducă vorba despre moșteniri și partaje. Fii prudent și mai întâi rezolvă-ți chestiunile și datoriile personale și apoi cheltuiește pentru alții.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Gemeni

Prima parte a lunii te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece a doua parte a lunii vulnerabilizează mult acest capitol. Odihna, dieta potrivită, plimbările ușoare în aer liber, dialogurile cu diverși specialiști în sănătate sunt de mare folos pe termen lung. La locul de muncă, tensiunile se mențin, existând posibilitatea să muncești mult, poate chiar să acoperi și munca altora. Ai răbdare, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine cu putință și ai încredere că te vei descurca foarte bine. Însă, ai grijă să alternezi corespunzător momentele de odihnă cu cele de lucru sau studiu. Atmosfera în casă și familie se îmbuătățește vizibil după 9 mai, lucru care te va bucura și liniști pe deplin. În preajma datei de 26 mai se va finaliza un capitol partenerial atât în relațiile de colaborare profesională, cât și într-o relație de cuplu.

Oracolscop 26 aprilie – 2 mai 2021
ADVERTISING

Rac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura cu aceste persoane. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte, chiar din 11 mai poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta și simți că îți sunt dragi. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi din cauza colegilor sau subalternilor. În preajma datei de 26 mai se încheie o etapă profesională importantă. Fie o activitate, o sarcină de lucru se încheie, fie se modifică condițiile de muncă, fie apar modificări în colectivul de lucru în sensul că unii colegi pleacă sau vin alții. Ai grijă de sănătate, pentru că ficatul, șoldurile, coapsele, sistemul respirator, brațele, mâinile sunt vulnerabile și se pot evidenția afecțiuni vechi.

Leu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută, persoanele importante, cu funcție, doresc să dialogheze cu tine sau chiar îți vor cere sfaturi. Alții însă, te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fii prudent și alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, întrucât de toate acestea depinde îmbunătățirea imaginii tale publice sau locul într-un colectiv socio-profesional. Se deschide o altă etapă în câmpul muncii, de aceea este bine să-ți întocmești planuri îndrăznețe și să le prezinți celor care te pot spijini sincer și necondiționat. După 20 mai este rost de întâlniri și dialoguri benefice cu prietenii și susținătorii din domeniul profesional. Evită să-ți divulgi intențiile sau să-ți prezinți slăbiciunile oricui și oricând. Ai suficiente resurse materiale și morale pentru a te descurca excelent cu toate.

ADVERTISING

Fecioară

Te vei simți mult mai bine după 11 mai, apărând atunci senzația că poți realiza tot ce ți-ai dorit vreodată și că ai scăpat de o povară invizibilă uriașă. Și financiar se îmbunătățesc lucrurile, însă deocamdată înfrânează-ți dorința de a cheltui fără rezerve sau de a investi în proiecte de anvergură. Atmosfera domestică se menține tensionată, dar sunt șanse mari de a lămuri chestiuni familiale sau patrimoniale vechi. De evitat vânzarea sau achiziționarea de bunuri valoroase, de genul case, terenuri, mașini sau obiecte decorative, pentru că sunt șanse de erori, neplăceri și pierderi. Mentalitatea ta se modifică, astfel că cei din preajmă nu prea te pot înțelege și nu pot comunica cu tine așa cum îți dorești. Planurile de călătorii reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii, existând șanse mari de a pleca într-o excursie sau de a călători în scop profesional. După 20 mai se conturează tumult profesional, întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, cu persoane importante.

Balanță

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema principală a primelor două săptămâni ale lunii. Se pare că primești sprijin financiar de la și prin alții, ba chiar și moștenirile vor fi luate în calcul, după caz. Din 11 mai se vor deschide posibilități de câștig, fie prin implicarea într-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă începe să te ajute material necondiționat. Totodată vor apărea cheltuieli pe taxe, facturi, poate chiar amenzi sau daune de pe urma celorlalți. Din 20 mai apar vulnerabilizări pe veniturile obținute din munca proprie. Din 4 mai se conturează discuții și întâlniri cu persoane erudite și cu persoane din străinătate. De asemenea, este posibil să călătorești sau să te integrezi într-un program de instruire personală sau profesională. Sănătatea se va îmbunătăți vizibil după 14 mai, dar este bine să te îngrijești în continuare. Fii prudent vizavi de mental și comunicare, întrucât poți necăji pe mulți cu vorbele tale sau cu tonul vocii.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a lunii ești preocupat de colaborări și de relația cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor activități comune nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri. Se recomandă prudență și deschidere mentală, întrucât tendința de a rămâne fixat în ideile și dorințele tale este dificl de contracarat. Relațiile cu prietenii și susținătorii din domeniul socio-profesional se îmbunătățesc vizibil, dar nu este încă momentul pentru a lega relații noi de acest fel. Cheltuielile rămân în continuare o problemă majoră, pentru că vei fi nevoit să cheltuiești destul de mult, fie pe facturi, taxe, fie pe cele necesare traiului cotidian. Chibzuiește bine fiecare ban și deschide-ți un cont sau plic pentru economii. După 20 mai pot apărea tot soiul de stări, trăiri și senzații deosebite, cu note bizare. Începe o perioadă în care vei putea renunța la relații, situații și planuri care nu îți mai sunt de folos.

Sagetător

Ar fi bine să îți dozezi eforturile pe tot parcursul lunii. Alcătuiește-ți încă din primele zile un program de activități, în care să incluzi momente de odihnă, relaxare, plimbări în aer liber. Traversezi o perioadă solicitantă fizic și psihic, astfel că urmând un plan bine pus la punct de către tine, vei reuși să depășești totul cu bine. Controlează-ți reacțiile și vorbele! Ceilalți nu vor ști cum să-ți intre în voie, iar tu nu vei avea răbdare să le explici ce se petrece cu tine. Este doar o perioadă pasageră în care chiar ai nevoie de mai multă atenție cu propria-ți persoană. Se pare că ai mult de lucru la serviciu, dar și în segmentul domestic te așteaptă treburi restante. Ajutorul celor dragi și al colegilor de muncă îți este de mare folos. Totul este să accepți și să fii recunoscător. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri serioase și poate chiar de sfatul unor specialiști în sănătate. Se îmbunătățesc relațiile cu prietenii.

Capricorn

Eforturile și atenția îți sunt atrase de segmentul amoros, repectiv de relația cu persoana iubită și copiii. Chiar dacă apar, din când în când, discuții aprinse, divergențe în opinii și în planurile de activități ai șanse să aplanezi orice diferend cu răbdare și înțelegere. Se conturează o nouă etapă în relațiile cu cei dragi, astfel că lămurirea unor chestiuni personale vechi sau renunțarea la relații și situații perimate sunt binevenite. Chiar ai putea să te îndrăgostești de cineva și să se înfiripe o relație frumoasă pe termen lung. A doua parte a lunii aduce multă forfotă la locul de muncă. Activități noi, multe, relații colegiale solicitante, iar șefii îți mai pot face neplăceri. Relațiile cu prietenii se tensionează astfel că nu te vei mai putea baza pe aceștia. De asemenea, persoanele din segmentul profesional care te sprjineau până nu demult, din această lună se vor îndepărta sau îți vor comunica, destul de radical, faptul că nu te mai sprijină în continuare.

Vărsător

Ai multe și mărunte de făcut acasă, împreună cu membrii familiei, în prima parte a lunii. Este o perioadă bună pentru reparații, curățenii generale, reamenjări ambientale, dar nu și pentru achiziționarea sau vânzarea de bunuri patrimoniale. Rezolvă toate diferendele cu rudele și cu cei dragi, pentru ca în următoarele douăsprezece luni, totul să se desfășoare lin și armonios în planul familial. Unii membrii ai familei poate îți vor contesta ideile sau propunerile, dar tu fii vigilent și vei observa rapid că reușitele vor fi de partea ta. Segmentul financiar se deblochează după 14 mai, dar încă chibzuiește atent fiecare cheltuială și orientează-te și spre a face economii. Relațiile cu prietenii sunt anoste și foarte ușor se pot destrăma relații vechi. Pe de altă parte, ar fi bine să renunți la oamenii care te necăjesc prea mult sau care doar profită de pe urma ta. După 20 mai fii foarte atent la relațiile sentimentale și cele cu copiii. De evitat compromisurile!

Pești

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii și rudele apropiate în prima parte a lunii. Cu toate că sunt posibile și discuții zgomotoase, este un bun prilej de a afla informații noi și de a înțelege clar cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. Renunță fără menajamente la oamenii pe care nu-i mai simți pe lungimea ta de undă. Vor veni alții în preajma ta care îți vor fi cu adevărat sprijin pe termen lung. Relațiile cu ceilalți, în general, se îmbunătățesc după 14 mai, începând o perioadă bună pentru a găsi soluții viabile atât pentru relația cu partenerul de viață, cât și pentru colaborări. Ai toate dovezile necesare pentru a te desprinde de partenerii nepotriviți pe care i-ai susținut multă vreme. Încă nu este momentul pentru a te implica în relații noi, dar adună informații și gândește-te pe îndelete. În preajma datei de 26 mai, imaginea ta publică și statutul socio-profesional sunt vulnerabile, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile, vorbele, gesturile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇