Horoscop zilnic: 6 mai

Horoscop zilnic: 6 mai

Berbec

Astăzi poți fi mai sensibil la nevoile celor dragi, mai înclinat spre amintiri și melancolie. Te preocupă probleme care țin de familie, ți se poate face dor de părinți, mai ales dacă nu i-ai văzut demult sau poți face un gest generos față de aceștia. Este o zi bună pentru treburi casnice sau pentru schimbări care vizează locuința.

Dacă ai nemulțumiri legate de carieră, astăzi acestea pot deveni mai prezente. Însă tot familia te ajută să te deconectezi.

Taur

Astăzi probabil că vei pune la cale o excursie împreună cu familia, vei primi o invitație din partea unor amici sau rude ori vei relua legătura cu niște cunoștințe mai vechi. Este o zi propice pentru activități tihnite, relaxante, alături de persoane față de care te simți în largul tău.

Sunt favorizate însă și activitățile care implică mișcare, deplasări, documente oficiale.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Gemeni

O zi favorabilă sub aspect financiar. În urma unor veșți de la serviciu, a unor schimbări profesionale radicale sau a descoperirii unor mijloace noi de a face bani, simți că îți recapeți echilibrul în plan financiar și că începe să se instaleze o stabilitate confortabilă.

Mai ales că acum îți poți permite să pui niște bani deoparte pentru o excursie, la care te tot gândeșți de ceva vreme.

ADVERTISING

Rac

O zi excepțională în ce privește imaginația, creativitatea și originalitatea. Astăzi reușești să pășești dincolo de confortul siguranței, să scapi de teama de necunoscut și să îți stabilești țeluri înalte, pentru care ești dispus să faci orice efort. Astăzi ai capacitatea de a găsi niște soluții inedite care te ajută să soluţionezi un contract cu cineva din străinătate.

Pe de altă parte, nu este exclus să-ți faci bagajele și să pleci pe nepusă masă într-o excursie.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Leu

S-ar putea ca astăzi să fii mai meditativ și mai rezervat decât de obicei. Atenția orientată spre interior te ajută, pe de o parte, să descoperi unele limite, inhibiții sau blocaje la tine, iar, pe de altă parte, să găsești metodele prin care să le depășești.

Este un moment propice pentru introspecție, autoanaliză și evaluare a acțiunilor din ultima vreme. Chiar dacă de regulă nu-ți place introspecția, de data aceasta se poate dovedi foarte utilă.

ADVERTISING

Fecioara

Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii, pentru activități recreative sau proiecte umanitare. Ești generos și-ți face plăcere să te pui în slujba oamenilor, să-i asculți și să-i ajuți cum poți mai bine. Ai ocazia să faci dovada altruismului, când un prieten îți va cere sprijinul, iar tu vei lăsa totul baltă și vei fi acolo, pentru el.

La rândul tău, te bucuri de prieteni de calitate pe care poți conta în orice moment.

Oracolscop 2 – 8 mai 2022

Balanță

În timp ce toată lumea din jur face planuri pentru weekend, tu îți frămânți mintea cu tot felul de idei și strategii  de creștere profesională. Adevărul este că astăzi  îți poate veni o idee de afacere, inspirată și originală. Sau te poți gândi la o colaborare nouă, într-un domeniu cu care nu ai avut nimic de-a face până acum. Totul este să-ți depășeșți temerile și neîncrederea și să mergi pe intuiție.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești creativ, inspirat și romantic. Viitorul îți apare într-o lumina caldă și simți că poți lăsa la o parte o serie de resentimente sau experiențe neplăcute din trecut. Este posibil să te pregătești de o excursie în străînătate sau să planifici una, împreună cu persoana iubită.

Activitățile creative, discursurile publice sau demersurile administrative se bucură de succes.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 mai

Săgetător

Iată o zi care-ți poate aduce noroc nesperat  în ce privește banii și achizițiile materiale. Fie scapi ca prin urechile acului de o amendă, o cheltuială sau o datorie, fie primești o primă sau un bonus, fie se soluționează în mod spectaculos o problemă legată de o moștenire, o sponsorizare sau o finanțare. Este o zi excelentă pentru orice fel de demers, care vizează banii în comun cu un partener sau banii altora.

Capricorn

Luna în Rac activează zona parteneriatelor. Este un moment foarte bun pentru semnarea unui contract sau intrarea într-o nouă relație, afectivă sau de afaceri. Este, de asemenea, o zi a  relațiilor cu cei din jur și imaginii în lume.

Fiind vorba de o zodie fertilă, cum este cea a Racului, e o zi propice pentru hotărâri și planuri legate de căsătorie sau pentru unele schimbări benefice într-o relație de cuplu.

Horoscopul lunii mai 2022

Vărsător

Astăzi pot veni vești extraordinare, în ce privește un loc de muncă sau un proiect pe care-l așteptai demult. Fie ți se încredințează noi sarcini  plătite suplimentar, fie găsești un loc de muncă, în cazul în caz că erai în căutări, fie inventezi pur și simplu o nouă sursă de venit.

Este o zi a surprizelor în ce privește latura financiară, dar e vorba despre surprize plăcute.

Pești

O zi cu adevărat minunată, sub aspectul poveștilor de dragoste romantice. Dacă ești îndrăgostit, probabil că vei trăi momente unice alături de persoana dragă. Dacă ești singur, nu este exclus să cunoști pe cineva care-ți taie răsuflarea. Pe de altă parte, pentru unii nativi Pești poate fi o zi fertilă pentru conceperea unui copil.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇