Horoscopul lunii mai 2022

Horoscopul lunii mai 2022

Berbec

Se lămuresc multe aspecte financiare și personale pe parcursul acestei luni. În primul rând, este bine să-ți revizuiești relațiile cu propria ta persoană și apoi cu ceilalți. Chiar dacă apar stări de spirit neliniștitoare, adoptând un stil de viață potrivit ție în această etapă, vei depăși totul cu brio.

În plan financiar, se află Soarele în zodia ta, însă precauția și sfaturile unor specialiști sunt binevenite. Pe tot parcursul lunii apar rezolvări financiare, poate chiar și schimbări salariale sau ale condițiilor de muncă. Final de capitol vizavi de câștiguri de la și prin alții. Sunt posibile plata unor daune, rezolvarea unor moșteniri sau partaje.

Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii apropiați, cu neamurile și alte cunoștințe. Conflicte, situații care par fără sens, dialoguri pe tonuri ridicate.

Taur

O perioadă benefică, pentru că îți poți lămuri chestiuni personale trenante, poți dialoga pe îndelete cu tine însuți și poți schimba multe și mărunte în viața ta. Strălucești oriunde apari și pentru mulți poți deveni chiar un model demn de urmat. Ferește-te să povestești prea mult despre tine și intențiile tale. Există riscul să pari ceea ce nu ești și nu ai vrea să fii.

Segmentul financiar este foarte dinamic, în sensul că sunt șanse să cheltuiești mult și bine pe diverse. Se conturează o etapă nouă de câștig din munca proprie.

Relațiile parteneriale se animă în preajma datei de 16 mai. Dialoguri importante, anularea unor înțelegeri, separări în cadrul unui cuplu, desprinderi din colaborări profesionale. Hiba acestor tipuri de relații este legată de segmentul prietenilor și de cel profesional.

SINCERITATEA nu înseamnă pur și simplu să-ți verși adevărul necenzurat oricui te va asculta

Gemeni

Relațiile profesionale se animă mult de-a lungul acestei perioade. Îți va fi clar cine te susține cu adevărat, cine merită în continuare sprijinul și atenția ta. Fii circumspect și ferește-te de a povesti multe și mărunte despre tine și planurile tale.

Este important ca în prima parte a lunii să te detașezi de cotidian și încă să meditezi la ce anume vrei să faci mai departe. Ai șanse minunate să schimbi planuri personale și profesionale nefuncționale. Relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc numai dacă îți îmbunătățești relația cu tine însuți. Investește timp și energie în dezvoltarea ta personală, iar restul va veni de la sine.

Sănătatea este vulnerabilă, dar vei găsi variante bune care te vor ajuta mult. La serviciu se conturează schimbări pe la mijlocul lunii.

ADVERTISING

Rac

Situații controversate, dialoguri desfășurate în taină, aflarea unor secrete profesionale, dar și personale ale unora din anturajul apropiat – toate acestea alcătuiesc climatul întregii perioade analizate. În prima parte a lunii vei fi în mijlocul atenției, prietenii și susținătorii de la serviciu de asemenea, dar parcă simți că în aer plutește ceva. Pe undeva așa și este, în sensul că există dușmănii ascunse, conflicte mocnite și animozități vechi. Fii foarte prudent în vorbe și fapte.

Cine pare că acum te susține și se tot învârte în preajma ta, de fapt, adună informații despre tine pentru a le folosi undeva, cândva. Sensibilitatea-ți înnăscută ar trebui controlată și poți foarte bine să faci asta. Sănătatea continuă să fie vulnerabilă.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Leu

Parcă ai fi pe o scenă, în care ai rolul principal! Multe întâlniri și dialoguri cu persoane oficiale, prezentări pe care trebuie să le faci altora, într-un cadrul oficial. Prudență, calm, alege cu grijă vorbele și gesturile, pentru că unii te vor lua drept model și te vor urma întocmai.

Tumultul din segmentul profesional îți poate crea neplăceri acasă, în familie. Ar fi bine să te ocupi și de cei dragi, chiar dacă poate nu vor fi de acord cu acțiunile tale socio-profesionale.

Relațiile cu prietenii și susținătorii se animă mult în a doua parte a lunii. Sunt șanse de a demara proiecte de anvergură cu unii, mai ales cu persoane care au multă experiență profesională. Voința este mare, puterea de acțiune de asemenea, însă este posibil să apară controverse între tine și ceilalți.

ADVERTISING

Fecioara

Rezolvări financiare, final de capitol relațional cu prietenii și rudele, activități intelectuale de anvergură! Se pare că vei avea mult de lucru în această lună, mai ales la serviciu alături de șefi și oficialități conexe. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, chiar dacă pe o poziție secundară.

Pe de altă parte, este posibil să te implici în diverse forme de școlarizare, să te angrenezi în diverse studii sau să-i înveți pe alții, să le predai din cunoștințele tale. Călătorii din varii motive, schimb de informații, acumulare de informații noi și punerea lor în practică.

Ar fi bine să-ți temperezi elanul educativ, pentru că unii, mai ales șefii și colegii de la locul de muncă, s-ar putea să devină invidioși. Multă forfotă în plan profesional, fiind posibil să obții o funcție de conducere.

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat

Balanţa

Se poate ajunge la un echilibru pe parcursul acestei luni între tine și ceilalți. Toate tipurile de relații în care ești implicat au nevoie de fundamente noi. Îi vei observa cu totul alți ochi pe cei din preajma ta, fapt pentru care este posibil să decizi rapid să renunți sau să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a unor colaborări sau a unei relații de cuplu.

Diplomația-ți înnăscută și tendința de a aduce echilibrul în viața altora nu mai funcționează ca până acum. De aceea, concentrează-te numai pe interesele tale și renunță la oamenii care te necăjesc prea mult și la proiectele care au dat rezultate slabe.

Mentalul oscilează în gânduri, stări, trăiri și senzații. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dialoguri cu persoane străine.

ADVERTISING

Scorpion

Se mai liniștesc apele în câmpul muncii, astfel că ambientul profesional va fi din ce în ce mai aproape de ceea ce îți dorești tu. Totuși, nu slăbi vigilența și continuă să acorzi atenție sporită îndatoririlor profesionale și relațiilor colegiale.

Sănătatea se ameliorează, dar este bine să păstrezi măsura în toate. Dialogurile pe teme profesionale și medicale pot fi frecvente și de bun augur. Sectorul partenerial este susținut și se vor înteți negocierile, dezbaterile și abordarea unor proiecte comune noi cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri.

Surprizele pot fi de proporții. A doua parte a lunii evidențiază cheltuieli comune cu alții, investiții, posibilități noi de câștig de la și prin alții. Veniturile tale sunt fluctuante.

Săgetător

Este o perioadă aglomerată la serviciu, cu mult de lucru. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, să știi că alții au nevoie de tine și că îți cer în permanență sprijinul pentru orice mărunțiș. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că organsimul este vulnerabil, iar oboseala își va spune cuvântul.

Pot intra în discuție analizele și consultațiile medicale. În relația cu persoana iubită și în relația cu copiii se poate ajunge la un consens după o lungă perioadă de tensiuni și nemulțumiri. Surprizele pot apărea în orice moment. Fii deschis la nevoile celor dragi și lasă-i să-și desfășoare viața așa cum doresc.

A doua parte a lunii îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor înțelegeri, separări și chiar divorț în cazul unei relații de cuplu.

Capricorn

Ești implicat mai mult în relațiile cu cei dragi în prima parte a lunii, lăsând cumva în umbră prietenii și activitățile profesionale. Atmosfera din planul personal începe să se lumineze, dialogurile se vor purta pe tonuri amabile și se va putea ajunge la un consens cu toată lumea. Fii prudent în vorbe și fapte, pentru că unii te pot înțelege greșit.

Păstrează momente pentru hobby-uri și pentru aventuri nevinovate. Astfel, te vei relaxa, vei afla informații noi și, nu în ultimul rând, te vei amuza mult.

Este posibil să devii cam intransigent în relațiile cu ceilalți, aspect la care este bine să fii atent. La serviciu este multă animație, discuții, sarcini de lucru urgente și de anvergură. Există animozități colegiale și un climat de lucru destul de tensionat.

Vărsător

Familia și activitățile domestice îți ocupă o bună parte din această lună. Dialogurile încep să devină fructuoase și vei constata că te înțelegi mai bine cu membrii familiei. Mai pot apărea surprize, dar vei fi suficient de înțelept pentru a rezolva totul cu brio. Unii vor încerca în mod special să te abată de la planurile tale personale sau profesionale.

Este o perioadă bună pentru reamenajări domestice, pentru vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale, pentru trasarea unor planuri legate de casă și patrimoniu familial. Însă ține cont și de părerile și doleanțele celor dragi.

Relațiile amoroase sunt deficitare, conflictul fiind subiectul principal. Tendința de a te implica, rapid și la întâmplare în aventuri frivole este mare și păguboasă pe termen lung.

Peşti

Încep să se limpezească lucrurile în plan financiar. Se pot rezolva datoriile, cheltuielile le vei face cu ceva mai multă ușurință, iar veniturile tale se vor regla într-un anume fel. Cu puțin efort și bunăvoință, te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice, bine fiind să socializezi cu cât mai multă lume. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, atât în scop personal, cât și în scop profesional.

Te ajută mult și activitățile intelectuale de tipul vizionarea unor filme de top, a unor piese de treatru sau lectuarea unor cărți deosebite. Păstrează momente pentru a filozofa pe marginea unor teme cotidiene, de larg interes cu un prieten drag. Acasă, în familie este multă agitație și frecvent discuții aprinse.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇