Horoscop zilnic: 28 aprilie

Horoscop zilnic: 28 aprilie

Berbec

Nu te mira dacă (cel puțin la începutul zilei) melancolia îți va fi camarad de drum. Evident, este recomandat să eviți sentimentele de autoînvinovățire în cazul în care lucrurile nu merg așa cum îți dorești sau cum ți-ai propus.

În cazul în care activezi într-un domeniu în care competitivitatea este de nelipsit, aceasta este una dintre zilele în care poți câștiga teren în fața adversarilor.

Oracolscop 26 aprilie – 2 mai 2021

Taur

Deși este posibil să primești sume de bani la care nu te așteptai (ori chiar un dar), nu te grăbi să și achiziționezi ceva, decât dacă este vorba despre o urgență.

Este momentul să devii din ce în ce mai calculat, ceea ce nu este prea greu pentru tine. Pe cât posibil, comunică cu ceilalți atunci când simți că gândurile îți întunecă mintea. Nu-ți „înghiți” emoțiile…

Gemeni

Planurile de viitor pe care astăzi le faci nu au sorți de izbândă. Și mai bine că este așa... deoarece, peste câteva zile, vei avea la dispoziție toate datele problemei pentru a pune lucrurile la punct în așa fel încât tu să fii cel câștigat.

Alege-ți vorbele cu atenție și, în special în a doua parte a zilei, fii cu băgare de seama la ceea ce pretind ceilalți de la tine.

ADVERTISING

Rac

O zi în care poți învăța foarte multe lucruri despre puterea emoțiilor. Puterea emoțiilor tale, mai exact. Ai șansa de a-ți descoperi motive ascunse care te influențau (mai ales în relații), fiind capabil a le elimina.

În altă ordine de idei, se poate ca multe dintre lucrurile pe care le faci la locul de muncă să aibă repercusiuni asupra relațiilor tale cu anturajul de acolo. Fii diplomat în exprimare.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Leu

Ai nevoie de moderație în tot ceea ce faci, dar mai ales în ceea ce privește emoțiile pe care le ai și în special în prima parte a zilei. Nu are sens să te zbați, trecând dintr-o extremă în alta, pentru a găsi soluții pentru niște probleme care mâine nu vor mai exista.

Este una dintre zilele în care este indicat să te lași la mâna Domnului, cu siguranță El știe mai bine ce este de făcut.

ADVERTISING

Fecioară

Este posibil ca gândurile negre să nu-ți dea pace astăzi. Un motiv în plus pentru a te relaxa, ori de câte ori ai ocazia. Pe cât posibil evită să reacționezi atunci când ești provocat, deoarece, de aceasta dată, cuvintele tale sunt lame tăioase pentru cei cărora li se adresează.

Folosește toată această energie într-un mod constructiv: dedică-te muncii și scopurilor personale.

Balanță

Așteaptă-te să muncești mai mult decât de obicei astăzi. Însă, cu cât ești mai organizat și mai dedicat muncii tale, cu atât mai ușor îți va fi să observi rezultate foarte bune.

Ai puterea de a transofrma obstacolele pe care le întâlnești în reușite, însă, pentru a putea face acest lucru, ai nevoie de detașare. Fii conștient atât de calitățile pe care le ai, cât și de defecte. Joacă-ți cartea cu inspirație.

Săptămâna astrală 26 aprilie – 2 mai 2021. Superluna plină în Scorpion
ADVERTISING

Scorpion

O zi în care tot ceea ce se întâmplă (important) are legătură fie cu persoana iubită, fie cu asociații tăi, fie cu senzațiile și emoțiile tale, mai exact, cu descoperirea unei noi surse de putere.

Este indicat să petreci această zi fiind cât mai aproape de spiritualitate. Astăzi ți se arată semne diverse, la fiecare pas, depinde de tine însă dacă știi cum să le interpretezi.

Săgetător

Imaginația, deși cel mai bun aliat al tău, nu te va ajuta să găsești răspunsurile pe care le cauți, cel puțin nu astăzi. Ori de câte ori părăsești realitatea actuală, riscurile de a urma o cale greșită sunt destul de mari, fiind de preferat să apelezi mai mult la rațiune decât la intuiție.

Onorează-ți responsabilitățile, cel puțin în prima parte a zilei.

Capricorn

Romatismul nu este cel mai bun subiect asupra căruia să îți concentrezi atenția. Ar fi păcat să cazi pradă propriilor fantezii. În schimb, concentrează-te pe ceea ce îți dorești a face, pe munca și pe atingerea obiectivelor tale.

Însă ceea ce ar fi bine să faci este să îți păstrezi atitudinea pozitivă și optimismul. Vei depăși încercările cu mult mai multă ușurință.

Vărsător

Asumă-ți riscurile necesare atingerii scopurilor tale. Este o zi în care vin resurse atunci când te aștepți mai puțin, mai ales dacă aceste țeluri ale tale sunt nobile.

În schimb, deși nu poți ști cine te ajută și care este motivul acestor persoane, încearcă să fii mereu cu un pas înaintea evenimentelor. Poate că este mai bine ca astăzi să nu te evidențiezi foarte mult.

Pești

Deşi ești obișnuit să percepi viața pe căi subtile, inaccesibile multora dintre cei pe care îi cunoști, este posibil ca astăzi (cel puțin în prima parte a zilei) să nu îți fie foarte clară direcția în care este indicat să te îndrepți. Cu toate acestea, este o zi în care este bine să accepți ceea ce intuiția îți comunică. Muzele încă nu te-au părăsit...

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇