Horoscop zilnic: 25 martie

Horoscop zilnic: 25 martie

Berbec

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stări de spirit fluctuante. Poate că tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce aceștia nu pot să-ți ofere sau îți oferă, dar într-o altă formă decât cea dorită de tine.

Se pare că de la banii si bunurile comune apar regulat discuții aprinse sau neconcordante în acțiunile fiecăruia dintre voi. Ar fi bine să accepți și alte fațete ale relațiilor cu cei dragi.

Taur

Pentru acasă ai multe și mărunte de făcut, cumva îndatoririle socio-profesionale rămân de izbeliște. Atât partenerul de viață, cât și colaboratorii îți pot reproșa faptul lași pe umerii lor sarcinile tale, fără ca macar le povesteșți pe îndelete ce se petrece cu tine.

Organizeazăți treburile astfel încât depui eforturile necesare, atât în segmentul domestic, cât și în cel partenerial. Dupăamiază, cina servită cu cei dragi va bucura pe toată lumea.

Gemeni

Se conturează multe discuții și treburi profesionale. Se recomandă prudență, pentru spiritele sunt încinse și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile față de ceilalți. Unii ar putea interpreta greșit intențiile tale benefice.

Poate ar fi bine închei unele colaborări sau finalizezi sarcinile de lucru comune cu colegii de munca. Spre seară, o șuetă cu cineva drag te va ajuta înțelegi cele petrecute astăzi.

ADVERTISING

Rac

Principalul interes al zilei este reprezentat de câștigurile obținute din munca desfășurată la serviciu. Surprizele se pot ține lanț, fie pierzi, fie obții ceva bani. Oricum, nemulțumirile tale sunt majore.

De fapt, ceea ce se petrece în acest segment este rezultatul unor acțiuni trecute, pe care le-ai desfășurat fie incorect, fie incomplet. Ar fi bine te mulțumești cu ce ai și te gândești obții în mod corect foloase de pe urma muncii tale.

Oracolscop 22-28 martie 2021

Leu

Este o zi în care ar fi bine -ți spui afirmații pozitive la tot pasul. Indiferent de situațiile ivite, tine-ți firea și alege cu grijă vorbele pe care le spui altora. Pentru acasă, în plan personal, există conflicte serioase cu membrii familiei, tendința de a riposta la orice și oricine este accentuată.

Evenimentele și discuțiile de astăzi sunt rezultatul unor neglijențe atât față de tine însuti, cât și față de cei dragi.

ADVERTISING

Fecioară

Este bine fii cât mai discret, pentru organsimul este obosit și mentalul confuz. Selectează-ți prioritățile și acceptă ajutorul persoanelor de încredere din preajma ta.

Relațiile cu neamurile sau prietenii apropiați iți dau de furca, însă hiba este la tine. Îi antrenezi pe ceilalți în acțiuni dificile sau provoci discuții inutile. Evită critica excesivă și a da sfaturi sau îndemnuri nefondate. După-amiază ți-ar prinde bine o plimbare printr-un parc și o lectură ușoară.

Mercur în Pești, 16 martie - 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

Balanță

Este momentul te gândești la proiectele sau acțiunile comune cu prietenii. Răsturnările de situație pot apărea fie de la banii implicați, fie de la valorile morale diferite. În orice situație observă atent desfășurarea lucrurilor și nu interveni prea mult.

Există tensiuni majore în relațiile cu ceilalți, astfel este dificil te apropii atât de persoana iubită, cât și de prieteni. Ia ce-ți este de folos din orice relație și apropie-te de oameni noi.

ADVERTISING

Scorpion

Vei acționa mult în segmentul socio-profesional. Se conturează întâlniri și discuții cu oameni de rang oficial înalt. Posibil fii nevoit explici diverse chestiuni profesionale sau propui soluții noi pentru a dezvolta activitatea de la locul de muncă.

Bine ar fi vorbești strictul necesar, deoarece sunt șanse puține obții vreo mărire, vreo apreciere sau măcar ceva plată materială. Spre seară îți vei găsi liniștea acasă, printre membrii familiei.

Săgetător

Îți vei da seama unele concepții sau filozofii de viață susținute și abordate de tine până acum sunt perimate și necesită îmbunătățiri. La prima vedere poți crede alții sunt de vina pentru neplăcerile din viața ta, însă asta este varianta simplă și profitabilă pe termen scurt.

Pe termen lung, însă, ar fi bine -ți revizuiești mentalul și îmbrățișezi și alte teorii sau moduri de viață. Poate interveni și planificarea unei călătorii sau a unui program de instruire.

Capricorn

O zi în care surprizele pot apărea dinspre segmentul financiar. Poate fi vorba de un câștig substanțial de la și prin alții. Astfel te-ai putea gândi investești, împrumuți pe cineva apropiat sau pur și simplu cheltuiești, la întâmplare.

Sunt posibile neînțelegeri cu persoanele din anturajul profesional tocmai de la faptul tu câștigi mai mult, iar ei înțeleg prea puțin de ce. Evită discuțiile contradictorii și ocupă-te doar de treburile tale!

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Relațiile parteneriale îți pot oferi surprize greu de anticipat. Mai ales cele din segmentul profesional se pot destrăma sau vor continua de acum încolo în alti termeni și în alte condiții. Fii prudent, deoarece tendința de a face lucrurile numai cum vrei tu sau de a nu-i asculta pe ceilalți este dăunătoare pe termen lung.

Evită discuțiile aprinse cu șefii sau colegii de lucru! Privește de pe margine evenimentele zilei și spre seară formulează concluzii.

Horoscopul lunii martie 2021

Pești

Ești pus pe fapte mari astăzi și vrei rezolvi toate treburile restante fie de la serviciu, fie de acasă. Ocupă-te numai de priorități și pentru acestea roagă pe cineva de încredere te ajute.

Sănătatea este vulnerabila, în special pe sistemul cardiovascular. Pe cât posibil evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru erorile pot fi frecvente și greu de remediat. Odihna, o dietă potrivită, o plimbare pe malul unei ape te ajută mult și bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇