Horoscop zilnic: 22 noiembrie

Horoscop zilnic: 22 noiembrie

Berbec

Ziua este favorabilă rezolvării chestiunilor financiare, în care ești implicat alături de alții. Ocupă-te de achitarea facturilor, de plata datoriilor sau a serviciilor de care tu sau cei dragi aveți nevoie. Temerile care vizează bugetul cheltuielilor sunt nefondate, așa încât ai încredere că te vei descurca excelent în plan financiar. Dincolo de aparențele lumii materiale există lucruri mult mai interesante, lucruri pe care astăzi le poți accesa și folosi din plin.

Taur

Relațiile parteneriale îți atrag atenția, dar și eforturile. Există detalii fie ale relației cu partenerul de viață, fie ale colaborărilor în care ești implicat, care astăzi ți se vor arăta în toată splendoarea lor. Pur și simplu ia aminte la cele descoperite, gândește-te pe îndelete la ultimele evenimente și discuții avute în plan partenerial, dar luarea unor decizii importante în privința partenerilor lasă-le pentru următoarele zile. Bucură-te, deocamdată, de partea plină a paharului și atât.

DAR de 2022. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 18 Decembrie 2022, București

Gemeni

Se pare că ai multe de făcut la serviciu, dar mai întâi selectează-ți prioritățile. Sprijinul colegilor sau al șefilor lasă mult de dorit, de aceea, fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea are nevoie de îngrijiri astăzi. Se pot accentua afecțiunile vechi, însă și altele noi sunt posibile. Totuși, pe cât posibil, evită analizele, consultațiile și intervențiile chirurgicale, pentru că există riscul apariției unor erori greu de remediat.

ADVERTISING

Rac

În privința persoanei iubite și a copiilor este bine să fii cât mai rezervat. Sunt posibile discuții aprinse, conflicte pe teme greu de definit clar. Perioada pe care o traversăm induce tensiuni mentale și discrepanțe în dialogurile cu ceilalți, de aceea, nu pune baza pe cele discutate mai ales astăzi. Așteptările tale de la cei dragi sunt nefondate, în sensul că ei au alte priorități și văd lucrurile altfel decât tine.

Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2022. Ieșirea din tunel

Leu

Ziua este potrivit relaționării cu membrii familiei și rezolvării treburilor gospodărești. Tentația de a te ocupa mai mult de activitățile profesionale, de la locul de muncă, îți poate aduce neplăceri serioase și pe termen lung. De aceea, fii prudent și ocupă-te serios și de segmentul familial. Mai ales că membrii familiei sunt dispuși să te sprijine necondiționat, pe când șefii sau colegii de muncă îți pun tot soiul de bețe în roate.

ADVERTISING

Fecioara

Sunt posibile multe întâlniri și discuții cu persoane din anturajul apropiat. Este bine să-ți alegi cu grijă vorbele, pentru că mentalul tău este confuz astăzi. Minunat este că poți primi informații, soluții bune pentru a-ți imbunătăţi veniturile sau pentru a-ți rezolva chestiuni patrimoniale în care ești implicat alături de partenerul de viață. Ia aminte la ce îți spun ceilalți, dar luarea deciziilor sau acțiunea propriu-zisă lasă-le pentru zilele următoare.

E o diferență între căutători și descoperitori

Balanță

Ești tentat să te raportezi în permanenţă la relațiile cu ceilalți, la ce fac sau spun aceștia. Fii prudent și evită să te dizolvi în personalitatea cuiva. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi sfaturi prețioase vizavi de dezvoltarea ta personală sau profesională. Totul este să asculți atent și să reții cele de folos ție. A doua parte a zilei este favorabilă cumpărăturilor și organizării bugetului de cheltuieli.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să te simți obosit. Relaționezi mai greu cu ceilalți, de aceea, discuțiile importante sau luarea deciziilor lasă-le pentru orele după-amiezei. Sprijin deosebit îți poate veni dinspre colegii de serviciu. Este bine să-l accepți, pentru că sănătatea este precară de ceva vreme și chiar ai nevoie și de odihnă și de ceilalți. Spre seară te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Oracolscop 21 - 27 noiembrie 2022

Săgetător

Posibil să te necăjești din cauza prietenilor sau a persoanelor apropiate din anturajul profesional. Ar fi bine să fii ceva mai discret și să eviți să-ți expui părerile sau să emiți judecăți la adresa altora. Starea ta de spirit este oscilantă și astfel ușor poți intra în conflict cu toată lumea. Conservă-ți energia vitală, pentru că organismul tău este obosit. După-amiază, rezervă momente pentru relaxare.

Capricorn

În prima parte a zilei, sarcinile de lucru de la serviciu te solicită mult. Colegii, dar mai ales șefii vor să rezolvi totul, dar fără ajutorul lor. Selectează prioritățile și evită să-ți asumi responsabilități noi. După-amiază sunt momente bune pentru a sta de vorbă cu prietenii și cu persoane de încredere din anturajul profesional. Reține cele aflate astăzi, pentru că sunt informații care undeva, cândva îți vor fi de folos.

Horoscopul săptămânii 21 - 27 noiembrie

Vărsător

Ești solicitat la serviciu, dar oriunde te-ai afla astăzi, parcă toată lumea te invită pe o scenă și îți urmărește reprezentația. Demersurile intelectuale au succes, de aceea, implică-te în ele fără rezerve. Posibil să fii susținut de colegii de serviciu, dar și dacă ai nevoie să rezolvi chestiuni socio-profesionale în diverse instituții te vei descurca bine. Totul este să vorbești direct și la obiect.

Pești

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții. Poate fi vorba despre bani, bunuri sau favoruri venite fie dintr-o colaborare, fie din partea rudelor sau partenerului de viață. Mulțumește-te cu ce ai și ce primești, pentru că deocamdată îți este suficient. După-amiază sunt momente bune pentru a te ocupa de subiecte filozofice, pentru a viziona un film sau pentru a te delecta cu o discuție interesantă cu un prieten bun.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇