Horoscop zilnic: 17 mai

Horoscop zilnic: 17 mai

Berbec

Ești învăluit într-un farmec deosebit astăzi. Mulți vor fi atrași spre tine, fie pentru a te admira, fie din curiozitate, fie pur și simplu doresc să se încarce cu energie de la tine. Însă tu cu greu faci față relațiilor cu ceilalți, pentru că stările tale sufletești sunt amestecate, nedefinite. Păstrează o distanță sănătoasă și față de semeni, și față de situații care te solicită prea mult. Odihnește-te și plimbă-te în aer liber!

Taur

Bine ar fi să te izolezi astăzi, să te odihnești și să te gândești serios la relațiile și situațiile în care ești implicat. Sănătatea și segmentul profesional sunt vulnerabile, de aceea, chiar este nevoie să iei decizii importante. Liniștește-te, detașează-te de tumultul cotidian și trasează alte planuri de viață. Există în preajma ta oameni care te pot sprijini în diverse moduri, pentru o viață de succes.

Luna Nouă în Taur – 19 Mai 2023. Sol fertil pentru materializarea intențiilor

Gemeni

Și astăzi ești înconjurat de prieteni, de susținătorii din segmentul profesional, dar și de admiratori. Totuși, există posibilitatea să te simți incomod alături de persoanele întâlnite, pentru că acestea au așteptări mari de la tine. Adoptă o atitudine naturală, vorbește strictul necesar și evită provocările celorlalți. Însă există oameni în preajma ta care joacă cinstit cu tine și alături de care ai șanse să faci lucruri mărețe.

ADVERTISING

Rac

Oscilezi între a participa la evenimente cu multă lume și a sta acasă, confortabil, alături de cei dragi. În funcție de priorități, alcătuieşte un program și urmează-l întocmai. Provocări importante vor veni și dinspre segmentul domestic și dinspre cel socio-profesional. Din orice situație ai ceva de învățat și, la rândul lor, alții învață de la tine. Bucură-te de toate și fii deschis la schimbare și abordarea unui nou stil de viață.

Oracolscop 15 – 21 mai 2023

Leu

Contextul astral de astăzi te pune în situații în care întâlnești lume multă, ești nevoit să vorbești, să prezinți diverse teme, să participi activ la discuții cu oameni erudiți. Procesele mentale sunt accentuate, de aceea, fii prudent atât în vorbe, cât și în atitudine și fapte. Unii te vor asculta cu interes, dorind să învețe de la tine câte ceva. Alții vor dori ei să-ți vorbească și să-ți demonstreze bagajul informațional pe care-l dețin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

O zi în care poți rezolva chestiuni financiare comune cu alții. Planifică-ți bugetul pentru următoarele patru săptămâni, indiferent de comentariile sau pretențiile celor din jur. Este bine să-ți asiguri cheltuielile personale și apoi să-ți oferi sprijinul material. După-amiază sunt momente potrivite asimilării informațiilor, participării la cursuri și pentru vizionarea unui spectacol de teatru sau a unui film de Oscar.

Jupiter în Taur, 2023 – 2024. Expansiune, Abundență, Stabilitate

Balanța

Vei avea de-a face cu lume diversă. Partenerul de viață și cei profesionali îți oferă tot soiul de experiențe la care tu participi mai mult sau mai puțin direct. Depinde doar de tine cum vor evolua ulterior aceste relații. Frâiele segmentului partenerial sunt în posesia ta și, cu puțin efort și bunăvoință, vei putea gestiona situațiile în favoarea ta, dar și a celorlalți. După-amiază, relaxează-te și cumpără-ți un cadou.

ADVERTISING

Scorpion

Ești foarte ocupat astăzi. Pe de o parte, este vorba despre treburile restante de la serviciu. Însă, pe de altă parte, și acasă te așteaptă diverse pentru a le rezolva sau membrii familiei au nevoie de prezența și sprijinul tău moral. Selectează-ți atent prioritățile și dozează-ți eforturile. Sănătatea este vulnerabilă și rapid pot apărea neplăceri serioase. Alimentează-te corect, odihnește-te și acceptă ajutorul celorlalți.

Ritual de manifestare la Luna Nouă în Taur 

Săgetător

Multă animație este astăzi în segmentul sentimental. O relație amoroasă îți poate oferi surprize neplăcute și astfel să decizi rapid că e nevoie să discuți serios cu persoana iubită și să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a relației. Sau decizi să renunți definitiv la acea relație. Copiii sunt o altă sursă interesantă de experiențe la care este bine să iei aminte. Relaxează-te și orientează-ți eforturile spre un hobby.

Capricorn

Acasă, printre membrii familiei este mare zarvă. Probabil, pentru că ești foarte concentrat pe segmentul profesional, ai lăsat cumva în umbră casa și pe cei dragi. Astfel că reproșurile celorlalți sunt fondate. Sunt momente bune pentru a liniști și lămuri lucrurile în plan familial. Dacă le explici membrilor familiei nevoia ta accentuată de a te remarca la serviciu, vei fi înțeles și chiar sprjinit pe alocuri.

Furia ne conectează cu viața

Vărsător

Contextul astral al zilei îți aduce aproape prieteni și rude dragi. Dialogurile vor fi importante, chiar și cu persoane întâlnite ocazional sau pentru prima oară. Vei afla informații deosebite, necesare atât în plan personal, cât și profesional. Tu, la rândul tău, poți fi o sursă de inspirație pentru ceilalți, oferindu-le chiar fără să-ți dai seama sfaturi și idei utile. Însă ar fi bine să vorbești puțin despre tine și intențiile tale.

Pești

Se pare că vei cheltui destul de mult astăzi. Pe de o parte, este rost să primești bani și cadouri fie dinspre locul de muncă, fie de la cei dragi. Însă, pe de altă parte, amintește-ți că deocamdată în segmentul financiar există fluctuații greu de anticipat. Folosește strictul necesar și evită investițiile pe termen lung. Cei dragi apelează frecvent la ajutorul tău material, dar tu când ai nevoie, aceștia dispar că prin minune.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇