Horoscop zilnic: 11 noiembrie

Horoscop zilnic: 11 noiembrie

Berbec

Multe dialoguri astăzi. Fii precaut, deoarece comunicarea este precară, astfel că una se gândește și alta se spune. Te poți afla în situația în care vorbești și tu, vorbesc și ceilalți, și fiecare pe limba sa, neînțeleasă de nimeni. Mai bine ascultă, atât cât poți, ceea ce spun ceilalți și evită să vorbești despre tine, despre opiniile și despre planurile tale. Provocările sunt majore atât din partea apropiaților, cât și din perspectiva călătoriilor.

Taur

Banii și bunurile personale sunt o temă importantă pentru tine, astăzi. Tinzi să cheltuiești pe de o parte, pe de altă parte, vrei să și agonisești, iar per total, lucrurile ies altfel decât preconizezi tu din perspectiva financiară. Oprește-te din iureșul financiar cotidian și analizează situația materială în care te afli. Cel mai bine este să folosești ceea ce ai și să lași cheltuielile pentru o altă perioadă.

Oracolscop 7 – 13 noiembrie 2022

Gemeni

Energie, chef de viață și multă lumină răspândești în jurul tău astăzi. Însă, din toate acestea, sunt cam mult și pentru tine, și pentru ceilalți. Astfel, există riscul ca tu să obosești, să te risipești în situații nepotrivite, iar ceilalți tind să se depărteze de tine. Combativitatea de care dai dovadă în aceste zile atrage privirile și oprobriul celorlalți, aspecte păguboase pe termen mediu și lung.

ADVERTISING

Rac

Ar fi bine să fii mai retras și astăzi. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale sunt fluctuante, când calde, când reci. Te afli într-o umbră potrivită pentru a te odihni, a te detașa de mediul înconjurător și a a analiza relațiile și situațiile în care te afli. Poți descoperi lucruri interesante, astfel că ai răbdare cu tine și apoi încearcă să îți faci un plan de acțiune.

Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2022. Ieșirea din tunel

Leu

Este o zi care îți atrage atenția asupra persoanelor din mediul socio-profesional. Pare că aceste persoane îți sunt alături, te susțin, însă controversele abundă atât în dialoguri, cât și în acțiuni. Comuncarea este dezagreabilă, astfel că este dificil să ajungi la un consens pe orice temă abordată cu prietenii, colegii de muncă sau șefii și autoritățile din sfera profesională. Păstrează în suflet doar lucrurile frumoase din tot ce te înconjoară.

ADVERTISING

Fecioara

Continui și astăzi să fii preocupat de carieră și de imaginea ta în lume. Ai vrea tu să îți îndrepți toate eforturile în aceste zone, însă astrele îți amintesc că mai ai și altele de făcut. Ca, de exemplu, chestiunile legate de familie te tot urmăresc și nu se termină curând. Sunt posibile situații destul de dinamice, dar vei reuși să te descurci foarte bine. Nu te agita prea tare, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

DAR de 2022. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 18 Decembrie 2022, București

Balanță

Spiritualitatea este pentru tine astăzi pe primul loc. Sufletul tău tânjește după rafinare și ai putea să-i satisfaci dorința. De mare folos este să-ți rezervi momente pentru o plimbare într-un parc sau pentru a vizita o galerie de artă. Pe de altă parte, se pot ivi situații legate de studiile universitare sau de călătoriile în străinătate. Răsturnarile de situație sunt la ordinea zilei.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești foarte pragmatic, responsabil și calculat. Este nevoie să continui, fie cheltuielile comune cu alții, fie demersurile specifice unei moșteniri, unui partaj sau unei investiții. Contextul astral este disonant pentru tot ce ține de bani, bunuri, cheltuieli comune. Sunt probabile și pierderi, de aceea, fii prudent. Răbdarea, perseverența și calmul trebuie să le aplici în doze mari.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 noiembrie

Săgetător

Aspectele privitoare la relațiile parteneriale îți ocupa întreaga zi. Foarte probabil să apară discuții aprinse din te miri ce, acuze mai mult sau mai puțin fondate, însă și informații utile pentru bunul mers al unei colaborări. Cel mai indicat este să eviți a intra în polemici și, de asemenea, evită să răspunzi la provocări. Seara, relaxează-te cu o lectură bună.

Capricorn

Cum dorința ta de lucru este la cote înalte, se vor găsi unii să-ți pună bețe în roate. Dialogurile profesionale se vor purta pe tonuri înalte, agresive, de aceea, fii prudent. Sunt momente deficitare vizavi de gândire și comunicare, astfel că nu se poate ajunge la un consens în câmpul muncii. Ocupă-te detașat doar de ceea ce ai tu ca sarcini de lucru.

Vărsător

Ecoul distracțiilor din zilele precedente îl resimţi și astăzi. Pe de altă parte, te gândești la chestiuni financiare, iar tentația speculațiilor îți dă târcoale. Fii atent și realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată situații provocatoare legate de copii. Cei dragi tind să profite de pe urma banilor și bunurilor tale, aspect păgubos pe termen lung.

Pești

Îți este destul de greu să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă și activitățile din sfera socială te sâcâie mult. Ai avea tu chef să lenevești, dar astrele te pun la treabă. Nostalgia copilăriei s-a cuibărit în sufletul tău și ar fi momentul să o lași de o parte. O reevaluare a priorităților ar fi binevenită. Fii foarte atent la locul de muncă!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇