Horoscop zilnic: 10 ianuarie

Horoscop zilnic: 10 ianuarie

Berbec

Orice s-ar ivi astăzi, gândurile tale zboară la călătorii îndepărtate, la străinătate, însă și la studii și cercetări utile în plan profesional. Alege prioritățile deoarece gândirea prea activă te distrage de la treburile pe care le ai de îndeplinit astăzi. Stările tale de spirit sunt fluctuante și astfel relaționezi în salturi cu ceilalți. Evită discuțiile aprinse. După-amiază sunt posibile cheltuieli diverse.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 ianuarie

Taur

Ziua te predispune la izolare și introspecție. Discută mai mult cu tine însuți și ocupă-te doar de activitățile ușoare. Oboseala va fi la cote mari, de aceea, fii prudent. Hrănește-te sănătos, relaxează-te și dormi mai mult. Este posibil să afli informații importante din sfera muncii și despre conflictele de la locul de muncă. Abține-te de la comentarii, dar reține cele aflate.

Gemeni

Prietenii îți tot dau idei și povețe care mai de care mai interesante. Unele dintre ele este posibil să nu le înțelegi acum, însă ceva mai târziu le vei desluși tâlcul. Multe informații au legătură cu banii și bunurile rezultate din activitățile comune cu alții: din parteneriate profesionale, din relația cu partenerul de viață sau din relațiile cu neamurile.

Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2022

Rac

Sunt posibile discuții importante cu șefii și activități profesionale de anvergură. Pe de o parte, ți se pot oferi sarcini de lucru noi, care vor fi remunerate la timpul potrivit. Pe de altă parte, însă, poți fi degrevat de unele sarcini avute până acum. În orice situație, păstrează-ți calmul, pentru că în următoarele zile situația de la serviciu se va schimba spre binele tău.

ADVERTISING

Leu

Veștile legate de străinătate abundă în preajma ta. Poate fi vorba despre demersuri necesare unor călătorii lungi, fie în scop profesional, fie în scop turistic. Membrii familiei te vor sfătui să fii prudent vizavi de persoanele străine și de călătorii, putând chiar să te rețină cu treburile casnice pentru a nu pleca sau pentru a te împiedica să vorbești prea mult cu alții.

Fecioară

Este o zi favorabilă achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relațiile cu insituțiile financiare sunt tensionate și foarte ușor se pot produce erori în documentele aferente. Cheltuielile legate de casă, familie sau patrimoniu familial sunt o alta temă a perioadei pe care o traversăm, de aceea, ai grijă să pui bani deoparte și pentru acestea.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

Balanță

Tensiunile din cadrul relațiilor parteneriale sunt accentuate. Ești prea sensibil la părerile sau remarcile celor din jur. Ai nevoie să-ți redefinești scara valorilor după care te ghidezi în viață și să fii mult mai deschis la nou și progres. Discută cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri și ascultă cu atenție ce au de zis. S-ar putea să fii uimit de acuratețea celor aflate astăzi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Debutul săptămânii îți aduce multă muncă la serviciu, dar și treburi de rutină în casa. Șefii te susțin, însă colegii îți pun bete în roate. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi doar de priorități, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă, o dietă ușoară, o plimbare în aer liber și mult somn. Situații inedite în plan partenerial.

Săgetător

Sunt momente bune de a planifica vacanțe sau alte activități recreative alături de cei dragi. Pentru că mentalul îți este foarte agitat, cu greu te înțelegi cu ceilalți. Astfel, pot apărea neplăceri în aceste relații, iar copiii, indiferent că sunt ai tai, ai altora sau lucrezi cu ei, chiar îți pot reproșa faptul că în ultima vreme te ocupi prea puțin de ei. Pentru relaxare, orientează-te spre un hobby.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

ADVERTISING

Capricorn

Sunt momente favorabile activităților domestice. Posibil că membrii familiei să te susțină puțin sau deloc, însă dacă ai  ai răbdare să-i asculți sau să le explici planurile tale, vei vedea că lucrurile se schimba. Pe de altă parte, ar fi bine să iei legătură mai des cu neamurile sau să îți vizitezi locurile copilăriei. Din când în când, este nevoie să îți încarci bateriile în familie.

Vărsător

Se anunță multe drumuri și întâlniri cu persoanele apropiate. Ești impulsiv și ușor poți intra în diverse dispute mai mult sau mai puțin fondate. Tine-ți firea, controlează-ți reacțiile și vorbele. Gândirea îți este umbrită, de aceea, dacă trebuie să iei decizii sau să semnezi documente, pe cât posibil, amână-le pentru mâine. După-amiază, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag.

Pești

S-ar putea să primești bani de la serviciu, în urma muncii depuse. Însă banii așa cum vin așa se și duc. Nevoia de a cheltui este greu de controlat, mai ales că probabil este vorba despre mofturi de moment. Fii prudent vizavi de veniturile tale, pentru că relațiile de muncă, salarizarea și condițiile de lucru sunt deficitare, existând riscul să muncești mult pe bani puțini.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇