Un bărbat a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile, la Constanța

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce la sfârşitul săptămânii trecute un bărbat a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii îl caută pe agresor care este cercetat pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, pe data de 5 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ştefan cel Mare din Constanţa.

ADVERTISING

Conflict spontan la patiserie

“La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă.

Ulterior, acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului.

Persoana vătămată, de  25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie continuă cercetarile în vederea depistării agresorului.

În cauza a fost deschis un dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și:

Bărbat de 45 de ani, reţinut în urma împușcăturilor din Sectorul 1

Un bărbat a amenințat polițiștii cu furca, pentru că nu l-au lăsat să intre cu caprele pe o pășune. A fost împușcat

Polițiștii din Videle au prins doi bărbați acuzați de omor în Germania

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇