Viceprimarul şi secretarul Primăriei Timişoara au Covid. Primarul Dominic Fritz s-a autoizolat la domiciliu

Viceprimarul şi secretarul Primăriei Timişoara au Covid. Primarul Dominic Fritz s-a autoizolat la domiciliu

Viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău, şi secretarul general interimar Caius Şuli au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Secretarul prezintă simptome uşoare, viceprimarul este asimptomatic.

Primarul Dominic Fritz a anunţat că va lucra de la domiciliu în zilele următoare, urmând ca la finalul săptămânii să se retesteze.

Nu este sigur, deocamdată, dacă între cele două cazuri există o legătură, în condiţiile în care regulile de siguranţă au fost respectate. Cei doi au purtat mască şi au păstrat distanţa socială.

ADVERTISING

Primarul Municipiului Timişoara Dominic Fritz a primit un rezultat negativ, la un test realizat ieri seară, dar a decis să lucreze de acasă în următoarele zile, ca măsură de precauţie. Primarul Dominic Fritz va repeta testul la sfârşitul săptămânii”, se arată în comunicatul Primăriei.

Potrivit sursei citate, Primăria Timişoara a implementat în urmă cu o lună un program de lucru decalat, conform reglementărilor în vigoare, dispenserele cu dezinfectant sunt amplasate la fiecare etaj, iar portul măştii este obligatoriu în instituţie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Miercuri seara s-a efectuat o dezinfecţie pe palierul pe care se află birourile viceprimarului, secretarului şi al primarului, iar tot personalul angajat pe palierul respectiv va fi testat preventiv.

Este pentru a doua oară când Dominic Fritz se izolează la domiciliu, după ce a fost în contact cu persoane depistate cu COVID-19. Prima dată a fost imediat după ce a fost ales primar, însă înainte de a prelua mandatul.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇