Un adept al protestelor cu Şoşoacă s-a infectat cu Covid şi şi-a schimbat radical convingerile: Vaccinaţi-vă! Medicii sunt într-adevăr nişte eroi

Un adept al protestelor cu Şoşoacă s-a infectat cu Covid şi şi-a schimbat radical convingerile: Vaccinaţi-vă! Medicii sunt într-adevăr nişte eroi

Un bărbat din Zalău, cunoscut protestatar față de restricţii şi care a fost împotriva vaccinării, s-a infectat cu noul coronavirus, iar de pe patul de spital le-a transmis cunoscuţilor să se vaccineze cât mai repede posibil.

”Vaccinaţi-vă, dragii mei! Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsaţi să treacă timpul! Îmi pare rău că am fost contra vaccinării şi contra Covid! Am să promovez vaccinul”, a scris, marţi, pe Facebook, Erno Kovacs, alături de o fotografie de pe patul de spital, cu masca de oxigen pe faţă.

ADVERTISING

Bărbatul a afirmat că medicii sunt eroi şi le-a prezentat scuze că nu a crezut în ei până acum: ”Medicii sunt într-adevăr nişte eroi, trebuie respectaţi. Îmi aplec capul în faţa lor şi îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o în ei”.

Postarea sa a adunat foarte multe comentarii, atât pro cât și contra, iar ulterior bărbatul a șters-o.

Erno Kovacs este un cunoscut protestatar faţă de restricţiile impuse în pandemie.

În 24 septembrie el distribuia pe Facebook invitaţia la protestul din 2 octombrie din Capitală, iar în 28 martie a postat mai multe fotografii în care apare alături de Diana Şoşoacă.

Erno-Kovacs-Diana-Sosoaca
Foto: Facebook/Erno Kovacs

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, cel mai mare bilanţ zilnic de la debutul pandemiei: 15.037 de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

ADVERTISING

Doar 7 judeţe din ţară nu sunt roşii, iar în București, rata de infectare a trecut de 10 la mie. Totodată nu mai e niciun pat liber la ATI pentru pacienţii Covid.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇