Twitter i-a blocat iar contul lui Trump. Ce a făcut de data aceasta președintele american

Twitter i-a blocat iar contul lui Trump. Ce a făcut de data aceasta președintele american

Twitter a anunţat că a blocat, luni, contul preşedintelui american, Donald Trump, din cauză că acesta a încălcat politica companiei şi a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York Post.

Contul preşedintelui a fost blocat până când postarea a fost eliminată, a confirmat gigantul social media marţi pentru Daily News, relatează dpa.

Politica de confidenţialitate a Twitter stipulează că utilizatorii nu sunt autorizaţi să posteze informaţii private ale altor persoane fără consimţământul acestora.

ADVERTISING

Casa Albă nu a comentat

Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare de a comenta pe seama acestei decizii a Twitter.

Un tweet de pe contul preşedintelui american @realDonaldTrump postat luni este acoperit cu mesajul: 'Acest tweet nu mai este disponibil deoarece a încălcat regulile Twitter'.

În următorul său tweet la 18:23 luni, vizibil, Trump a declarat: "Vom reveni pe traseul de campanie în curând!!! Ştirile false arată doar sondaje false".

ADVERTISING

Preşedintele Trump continuă să utilizeze această platformă de social media preferată de el la care a recurs pe timpul pandemiei, exprimându-şi opiniile despre COVID-19. După infectarea cu SARS-CoV-2, Donald Trump a stat trei zile la spitalul militar Walter Reed de la periferia capitalei Washington, revenind luni la Casa Albă.

Twitter a ascuns, de asemenea, şi o postare a lui Donald Trump, marţi dimineaţă, în care acesta afirma că gripa sezonieră are o incidenţă de mortalitate mare mare în rândul populaţiei decât COVID-19.

ADVERTISING

Aplicaţia a declarat că tweet-ul respectiv a încălcat regulile de dezinformare, iar mesajul a rămas în cronologia lui Trump în spatele unei note de avertizare.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇