Tudor Chirilă, la protestul unde se cere demisia Gabrielei Firea în Piața Victoriei (Galerie foto)

Tudor Chirilă, la protestul unde se cere demisia Gabrielei Firea în Piața Victoriei (Galerie foto)

Printre oamenii care cer demisia ministrului Gabriela Firea la Piaţa Victoriei se află şi artistul Tudor Chirilă.

Zeci de persoane participă, joi seară, la protestul organizat de Declic şi Corupţia Ucide în faţa Guvernului şi solicită demisia Gabrielei Firea din funcţia de ministru al Familiei.

Pe pancartele manifestanţilor se pot citi mesaje ca ”Toţi ştiau: Dar corupţia ucide”, ”Toţi ştiau: Dar nu erau oameni”, ”Toţi ştiau: Dar fac parte din aceeaşi reţea mafiotă”, ”Torţionarii au spate politic”.

Oamenii scandează ”Demisia”, solicitând ca ministrul Familiei să renunţe la funcţie.

ADVERTISING

Organizaţiile Declic şi Corupţia Ucide au anunţat organizarea acestui protest din faţa sediului Guvernului. Rolul manifestaţiei este să fie ”vocea celor din căminele groazei, care nu se pot apăra singuri” şi tragerea la răspundere a celor ”vinovaţi moral de această tragedie”.

”Mergem să îi cerem premierului Marcel Ciolacu să îi demită pe ministrul Muncii, Marius Budăi (care a demisionat între timp - n.red.), şi pe ministra Familiei, Gabriela Firea. Cu fiecare oră care trece, vinovăţia morală a celor doi miniştri este tot mai clară. Budăi şi Firea au ştiut despre ororile din căminele pentru bătrâni şi au tăcut. Mai mult, au încercat să muşamalizeze totul. Nu vrem să fim guvernaţi de nişte monştri”, au transmis cele două asociaţii care organizează protestul. 

ADVERTISING

Se strânge lațul în jurul Gabrielei Firea, după ce azi s-a aflat că pe patronul azilelor groazei l-a avut angajat și la PMB, și la Senat. Detalii AICI


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇