Trump anunţă că fiul său cel mare, care are Covid, este foarte bine. Îşi petrece timpul în izolare curăţându-şi armele

Trump anunţă că fiul său cel mare, care are Covid, este foarte bine. Îşi petrece timpul în izolare curăţându-şi armele

Preşedintele american Donald Trump a anunţat, sâmbătă, că fiul său Donald Trump Jr., care a fost testat pozitiv cu coronavirus, “este foarte bine”.

“Fiul meu Donald este foarte bine. Mulţumesc!”, a scris Trump pe Twitter.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Fiul preşedintelui american a afirmat, pe Instagram, că va petrece timpul în izolare curăţându-şi armele şi le-a cerut internauţilor recomandări de filme pe Netflix şi de cărţi electronice. El a subliniat că este total asimptomatic.

Presa americană a anunţat noaptea trecută că Donald Trump Jr. a fost diagnosticat cu Covid-19.

Trump Jr. este cel mai recent caz de persoană din apropierea preşedintelui american diagnosticată cu Covid-19, după ce însuşi Donald Trump, prima doamnă Melania Trump, fiul lor cel mic Barron, şeful de cabinet Mark Meadows şi alţi consilieri, atât de la Casa Albă, cât şi din staff-ul de campanie, au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Prietena lui Donald Trump Jr. Kimberly Guilfoyle a fost testată pozitiv în această vară, în timp ce făceau campanie în ţară pentru Donald Trump.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!