Şoferul beat şi fără permis care a lovit zece maşini în Constanța a fost arestat

Şoferul beat şi fără permis  care a lovit zece maşini în Constanța a fost arestat

Bărbatul care la sfârşitul săptămânii trecute a lovit zece maşini parcate pe o stradă din Constanţa, fără a avea permis de conducere şi fiind depistat cu o alcoolemie de 2,04 mg/l, a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanţa.

Este vorba despre cazul bărbatului pentru care Judecătoria Constanţa stabilise doar să fie cercetat sub control judiciar.

ADVERTISING

Tribunalul Constanţa a decis, joi, să admită contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa la decizia Judecătoriei Constanţa din 1 martie şi a hotărât arestarea preventivă a bărbatului respectiv pentru 30 de zile.  

Decizia instanţei este definitivă.   

Beat și fără permis, a lovit 10 mașini și a fugit

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Constanţa, în 26 februarie, în jurul orei 18:30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei, în urma căruia zece maşini parcate au fost avariate.

ADVERTISING

În momentul când poliţiştii au ajuns la faţa locului, şoferul nu era în zona respectivă.  

"Poliţiştii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Suceava.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge”, se arăta în comunicat.  

ADVERTISING

De asemenea, poliţiştii rutieri au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuţe false.  

Totodată, din investigaţii a reieşit că autoturismul i-a fost încredinţat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu şi pentru a-l conduce.  

El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt în scop de folosinţă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇