Un bărbat fără permis și cu o alcoolemie uriașă a furat o mașină cu numere false și a lovit 10 mașini, la Constanța. UPDATE Judecătorul a decis că nu trebuie arestat

Un bărbat fără permis și cu o alcoolemie uriașă a furat o mașină cu numere false și a lovit 10 mașini, la Constanța. <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Judecătorul a decis că nu trebuie arestat

Un bărbat care, la sfârşitul săptămânii trecute, a lovit zece maşini parcate pe o stradă din Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, el având o alcoolemie de 2,04 mg/l. Totodată, el nu avea permis de conducere.

Judecătoria Constanţa a decis luni seară ca el să fie eliberat din arest și cercetat sub control judiciar. Decizia nu este însă definitivă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în 26 februarie, în jurul orei 18.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei, în urma căruia zece maşini parcate au fost avariate.

ADVERTISING

În momentul când poliţiştii au ajuns acolo, şoferul nu era în zona respectivă.   

2,04 mg/l alcool pur în sânge

"Poliţiştii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Suceava.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge”, se arată în comunicat.   

ADVERTISING

Furase o mașină cu plăcuțe false

De asemenea, poliţiştii rutieri au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuţe false.   

Totodată, din investigaţii a reieşit că autoturismul i-a fost încredinţat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu şi pentru a-l conduce.   

El este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt în scop de folosinţă.   

ADVERTISING

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇