Sindicaliștii Sanitas protestează la Casa Poporului, în ziua în care bugetul ajunge în Parlament (Galerie foto)

Sindicaliștii Sanitas protestează la Casa Poporului, în ziua în care bugetul ajunge în Parlament (Galerie foto)

Federaţia Sanitas pichetează, marţi dimineaţa, Parlamentului României, solicitând senatorilor şi deputaţilor să modifice proiectul de buget pentru anul 2021, astfel încât atât beneficiarii serviciilor de sănătate, cât şi salariaţii din sistem să beneficieze de o „sănătate de calitate, la standarde europene”.

Vezi și Polițiștii sunt din nou în stradă și l-au ”amendat” pe premierul Cîțu: Habar nu are să conducă această mașină care se numește Guvernul României (Foto&Video)

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Proiectul de buget ajunge la Parlament! Acest proiect pune din nou sănătatea pe un loc codaş în ceea ce priveşte alocarea bugetară! Guvernul României a demonstrat că tratează acest sector vital cu aceeaşi indiferenţă cu care l-au tratat şi guvernele anterioare.

Solicităm parlamentarilor României, cei care vor decide forma finală a acestui buget, să dea dovadă de responsabilitate şi să modifice proiectul de buget astfel încât atât beneficiarii serviciilor de sănătate, cât şi salariaţii din sistem să beneficieze de o "sănătate de calitate, la standarde europene"", potrivit unui anunţ postat de Sanitas pe pagina sa de Facebook.

Federaţia SANITAS va continua seria protestelor pentru un sistem de sănătate mai bun şi implicit pentru susţinerea revendicărilor membrilor de sindicat.

Guvernul a aprobat, luni seara, proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 în forma finală, cu avizul Consiliului Legislativ.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, liderul PNL, afirma că, după adoptarea în forma finală, proiectul Legii bugetului de stat va fi transmis în Parlament cel mai probabil marţi

Foto: Facebook/ Federatia Sanitas din Romania

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!