Polițiștii sunt din nou în stradă și l-au ”amendat” pe premierul Cîțu: Habar nu are să conducă această mașină care se numește Guvernul României (Foto&Video)

Polițiștii sunt din nou în stradă și l-au ”amendat” pe premierul Cîțu: Habar nu are să conducă această mașină care se numește Guvernul României (Foto&Video)

Polițiștii continuă protestele în stradă, în Piața Victoriei din Capitală.

Manifestația este organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC), din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Oamenii sunt nemulțumii de Guvernul Cîțu. Protestatarii au vuvuzele, dar și steaguri sau pancarte. De asemenea, poartă veste fluorescente cu acronimul sindicatului.

IN DISPOZITIV, LA GUVERN!

AM INCEPUT! SUNTEM ACOLO UNDE AM PROMIS CĂ VOM FI!PROTESTĂM, AZI, IN 15 LOCAȚII DIN CAPITALĂ! Acum, suntem la Guvern. Până la ora 16,00, NE VOM PREZENTA REVENDICĂRILE MAI MULTOR INSTITUȚII DECIDENTE.

Posted by snppc.ro on Tuesday, February 23, 2021

Polițiștii au publicat pe Facebook și o amendă pe care i-au aplicat-o premierului Florin Cîțu, suspendând Guvernul ”pe termen nelimitat”.

amenda-citu

La motive sunt înșirate, între altele, Legea salarizării și Legea pensiilor militare de stat.

ADVERTISING

”Un șofer conduce pe șosele României o mașină care are numărul București 2021 Guv. Această mașină a fost depistată astăzi conducând haotic pe străzile Bucureștiului, dar și ale României și am constatat că la volan este un domn Cîțu, care habar nu are să conducă această mașină care se numește Guvernul României.

Drept urmare, am luat decizia ca în baza Legii 153/ 2017, Legii 223/ 2015, OUG 226, să sancționăm acest Guvern nemernic și să aplicăm sancțiunea suspendării sale pe timp nelimitat. Ne-am săturat de minciunile lor, ne-am săturat de manipulările lor, ne-am săturat de modul grotesc care încearcă să ascundă sub preș incompetența. Să plece acasă! Să lase pe alții competenți care să conducă frâiele acestei țări”, a declarat unul dintre manifestanți, la Antena3.

ADVERTISING

Și ieri polițiștii au ieșit în stradă:

Polițiștii din penitenciare au ieșit din nou în stradă şi au depus mesaje pe treptele Ministerului de Justiție: Cîțu și guvernu’ său ne-ajută să o ducem rău! (Foto&Video)

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇