Polițiștii din penitenciare au ieșit din nou în stradă şi au depus mesaje pe treptele Ministerului de Justiție: Cîțu și guvernu’ său ne-ajută să o ducem rău! (Foto&Video)

Polițiștii din penitenciare au ieșit din nou în stradă şi au depus mesaje pe treptele Ministerului de Justiție: Cîțu și guvernu’ său ne-ajută să o ducem rău! (Foto&Video)

Sindicatul Național al Polițiștilor din Penitenciare (SNPP) a organizat, luni, un nou protest la Ministerul Justiției.

Polițiștii au ieșit în stradă și săptămâna trecută.

Protest la Guvern cu fumigene colorate: Sectorul public nu este împărţit în şmecheri şi fraieri (Foto&Video)

La sediul MJ au fost desfășurate bannere, manifestanții au avut pancarte și au așezat pe scările ministerului mesaje precum ”Ne exploatați, salarii înghețați”, ”Nu vă cerem altceva, doar să aplicați legea”, ”În campanie ne dați, după vot ne înghețați”, ”Cîțu și guvernu’ său ne-ajută să o ducem rău” sau ”Voi aveți majoritate, noi salarii înghețate”.

Foto: Captură Facebook/ SNPP Politia Penitenciara 
Foto: Captură Facebook/ SNPP Politia Penitenciara 

Protestatarii au avut la ei tobe și vuvuzele, cu care au făcut gălăgie, ”să fie auziți”.

Politia Penitenciara continua!

Posted by SNPP Politia Penitenciara on Monday, February 22, 2021

”Protestăm pentru toată structura de apărare. Încercăm să transmitem un mesaj pentru toată România, să înțeleagă că o astfel de guvernare nu este de acceptat. Clientelismul este la loc de cinste! Subvențiile din bugetul public pentru partidele politice sunt în sume exorbitante. 50 milioane de euro! (...)

Noi suntem victimele unei guvernări incapabile de a lua măsuri în plan fiscal, pentru a combate frauda, incapabile de a lua măsuri cu adevărat importante pentru România”, a spus un protestatar la portavoce.

Oamenii sunt nemulțumiți de decizia Guvernului de a nu majora în acest an veniturile bugetarilor. De asemenea, protestatarii reclamă condiţiile de muncă din unele sectoare de activitate.

Și de această dată, polițiștii au folosit fumigene colorate:

Foto: Federația Polițiștilor de Penitenciare

Iată și alte imagini de la manifestație:

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇