Sibiu rămâne fruntaș în topul județelor, cu 9 cazuri de COVID la mia de locuitori și niciun loc la ATI. În oraș, indicele se aprope de 14!

Sibiu rămâne fruntaș în topul județelor, cu 9 cazuri  de COVID la mia de locuitori și niciun loc la ATI. În oraș, indicele se aprope de 14!


Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc în România, cu cea mai mare rată de infectare, de 9 la mia de locuitori, în condiţiile în care în municipiul Sibiu acest indice a crescut la 13,63 la mia de locuitori marţi, în a doua zi de carantină, informează Prefectura.

Cea mai mare rată de infectare este în satul Nucet, de 37,04 la mia de locuitori, cu două cazuri confirmate în ultimele două săptămâni, la o populaţie de 54 de locuitori.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În 56 sate din judeţ şi în staţiunea Păltiniş nu există niciun cetăţean confirmat ca infectat, potrivit Prefecturii.

Toate locurile ATI, ocupate

"La ora 8,00 erau spitalizate un număr de 516 de persoane, dintre care pe ATI 24 adulţi şi 2 minori", a anunţat marţi, Prefectura.

Potrivit sursei citate, toate spitalele de adulţi se confruntă cu o criză de locuri pentru pacienţii COVID-19, fiind ocupate toate locurile la ATI.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!