Sibiu: Legătura oraşului cu Autostrada A1 va fi închisă de duminică seara

Sibiu: Legătura oraşului cu Autostrada A1 va fi închisă de duminică seara

Poliţia Sibiu anunţă că începând de duminică, ora 18:00, va fi restricţionat accesul auto pe bretelele care asigură legătura între strada Henri Coandă din oraş şi A1, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea de pe autostradă.

Măsura este instituită în preambulul aplicării acţiunilor de restricţionare a traficului ca urmare a intrării oraşului în carantină şi va fi menţinută pe toată perioada aplicării carantinei, mai arată sursa citată.

ÎN ATENȚIA CONDUCĂTORILOR AUTO!Începând de duminică, 15 noiembrie, ora 18,00, SE ÎNCHIDE ACCESUL AUTO pe bretelele...

Posted by Politia Sibiu on Sunday, November 15, 2020
ADVERTISING

„Începând de duminică, 15 noiembrie, ora 18,00, SE ÎNCHIDE ACCESUL AUTO pe bretelele care asigură legătura între STRADA HENRI COANDĂ, MUN. SIBIU ŞI A1, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea de pe autostradă.

Această restricţie se instituie în preambulul aplicării măsurilor de restricţionare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină şi se va menţine pe toată perioada aplicării carantinei.

Restricţiile vor fi puse în aplicare cu sprijinul lucrătorilor C.N.A.I.R. care vor marca şi semnaliza corespunzător zonele în cauză”, potrivit unei postări făcute duminică pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.  

ADVERTISING

Alte căi de acces rămân deschise

Sursa menţionată adaugă că „accesul spre şi dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ştefan cel Mare şi Calea Şurii Mari, precum şi DN 7H (Aeroport)”.  

Totodată, „conducătorii auto care tranzitează municipiul Sibiu vor aborda traseele: - intrare DN 1 (Mohu) – ieşire Aeroport sau continuare pe A1; - intrare Aeroport / A1 – ieşire DN 1 (Mohu)”.

Un nod rutier de pe Autostrada Sibiu-Deva, închis

Centrul infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că „pe autostrada A1 Sibiu-Deva, nodul rutier de la kilometrul 244, municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, pe perioada carantinării municipiului Sibiu, căile de intrare/ieşire de pe autostradă în oraş, de la acest nod rutier, vor fi închise începând de astăzi, ora 11:00. Se pot folosi celelalte căi de acces de pe autostradă către mun. Sibiu, respectiv nodurile rutiere de la km. 242, 247 şi 254”.

ADVERTISING

„Restricţia rutieră impusă este semnalizată corespunzător”, mai arată IGPR.

Municipiul Sibiu va intra în carantină luni, la ora 05:00.

De asemenea, vor fi carantinate localităţile Şelimbăr şi Cisnădie, aflate în imediata apropiere a municipiului Sibiu, dar şi Cartierul Arhitecţilor, care leagă Sibiul de Cisnădie.

În plus, va intra în carantină oraşul Tălmaciu, traversat de DN 7, una dintre cele mai circulate artere rutiere din ţară.

CJSU a stabilit că tranzitarea localităţilor carantinate este permisă, dar nu se permite staţionarea în acestea.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇