Protest la Ploieşti faţă de criza deşeurilor din oraş: Poluarea ucide!

Protest la Ploieşti faţă de criza deşeurilor din oraş: Poluarea ucide!

Un protest a avut loc, vineri seară, la Ploieşti cu privire la criza deşeurilor din oraş, manifestanţii cerând rezilierea contractului cu operatorul Rosal şi demisia conducerii ADI Deşeuri.

Acţiunea, care a fost organizată prin apel pe Facebook de către Asociaţia Stop poluării oraşului Ploieşti, a avut loc în centrul municipiului.

Manifestanţii şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la modul de gestionare a deşeurilor în municipiul Ploieşti, au cerut demisia şefului ADI Deşeuri, Cristian Ganea, şi rezilierea contractului cu Rosal privind colectarea deşeurilor menajere.

ADVERTISING

Aceştia au afişat pancarte cu mesaje precum "Vreau aer curat, nu poluat" şi "Poluarea ucide".

"Ploieşteni, ieşim în stradă, printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie, pentru a protesta faţă de incompetenţa Rosal, ADI şi CJ, a tuturor autorităţilor locale care, de câţiva ani, iar azi mai mult ca oricând, sunt incapabile să gestioneze problema deşeurilor stradale şi menajere din oraşul nostru.

Cerem demisia preşedintelui ADI Deşeuri, care, de aproape un an, ţine oraşul în mizerie, fără să fie capabil să gestioneze situaţia. (...) Protestăm sau murim înghiţiţi de mizerie?", este mesajul postat pe Facebook de organizatorii protestului.

ADVERTISING

La acţiune au participat circa 50 de persoane.

Află mai multe despre problemele ploieștenilor din interviul Spotmedia Prizonierii gunoaielor de la Ploieşti până în Capitală: "Jaful Romprest e ca și cum bucureștenii s-ar duce la piață și ar plăti pe un kg de mere 200 de lei".

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇