Aproape 300 de „puncte fierbinți” cu gunoi în Sectorul 2 al Capitalei. Ce a făcut Radu Mihaiu pentru a rezolva problema

Aproape 300 de „puncte fierbinți” cu gunoi în Sectorul 2 al Capitalei. Ce a făcut Radu Mihaiu pentru a rezolva problema

Aproape 300 de „puncte fierbinți” cu gunoi sunt în Sectorul 2 al Capitalei, anunță edilul Radu Mihaiu. Aici, deșeurile trebuie strânse chiar și de 4-5 ori pe zi!

Sute de oameni care au aruncat gunoi în aceste zone au fost amendați. Primarul sectorului spune că în acest mod este stricată imaginea orașului și, în plus, deșeurile sunt o sursă de infecție.

„Avem 273 de “puncte fierbinți” în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiți să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi. Locuri în care mojicia și nesimțirea transformă orașul în groapă de gunoi.

ADVERTISING

Am identificat sute de făptași și au fost amendați. De la doamne aparent respectabile care credeau că e normal să își scoată sacul de gunoi la stâlp zilnic până la comercianți care scoteau mormane de cutii și ambalaje la colț de stradă.

Suntem și vom fi necruțători cu astfel de fapte, indiferent de situație sau de motive. Aceste puncte fierbinți strică imaginea orașului, sunt o sursă de infecție și gestionarea lor consumă extrem de multe resurse”, scrie, marți dimineața, Radu Mihaiu pe Facebook.

Primarul menționează că a cartografiat toate locațiile cu probleme și a format echipe mixte care să patruleze sistematic aceste zone.

ADVERTISING

„Luăm la pas cartierele, vorbim cu oamenii, verificăm că fiecare comerciant își gestionează corect deșeurile și că păstrează curățenia din jurul magazinului, așa cum prevede legea. Și cel mai important - prindem mojicia în fapt.

În paralel, vom moderniza rețeaua de camere astfel încât să ne ajute cu acest tip de control, dar despre asta vă povestesc mai mult zilele următoare”, se mai arată în postarea edilului.

Avem 273 de “puncte fierbinți” în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiți să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi. Locuri...

Publicată de Radu Mihaiu pe Luni, 2 august 2021

Citește și:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇