Sectorul 2 e obligat de instanţă să rămână cu contractul de gunoi la Supercom. Radu Mihaiu are însă şi o veste bună

Sectorul 2 e obligat de instanţă să rămână cu contractul de gunoi la Supercom. Radu Mihaiu are însă şi o veste bună

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat, vineri, că judecătorii Curții de Apel Bucureşti au dat o decizie prin care nu poate schimba firma de salubritate, ceea ce înseamnă că se menține contractul cu Supercom.

Curtea de Apel București s-a pronunțat în procesul privind actul adițional numărul 62 din contractul cu Supercom. Sună benign și plictisitor, dar această decizie are implicații majore.

Primul efect e că rămâne valabilă exclusivitatea Supercom-ului în Sectorul 2. Sunt multe argumente pro și contra acestui fapt, dar deciziile judecătorești se execută, nu se discută. Fie că ne convine, fie că nu, până nu se va finaliza o nouă licitație, vom rămâne cu acest operator de salubritate", a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul a precizat că un alt efect este faptul că de acum pot să încheie acte adiționale noi.

"Tarifele la care lucrăm acum pot fi incluse în contract, astfel încât noul sistem să fie bătut în cuie. Putem adăuga la planul de curățenie străzile noi sau aleile care nu au fost cuprinse la ultima actualizare, astfel încât să putem igieniza întreg sectorul.

Putem corecta anomalii precum costul prohibitiv pentru spălarea străzilor. Putem inclusiv să adăugăm operațiuni noi, dacă avem nevoie", a adăugat primarul Sectorului 2.

ADVERTISING

Edilul și-a exprimat regretul pentru această decizie, dar a precizat că trebuie să se adapteze situației.

"Nu e o lume perfectă, dar măcar acum știm clar cu ce instrumente lucrăm. Ne vom folosi de ele să actualizăm serviciile de salubrizare, de data aceasta în interesul cetățenilor!", a încheiat primarul.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇