Gata cu gunoiul din Sectorul 2! Primarul Radu Mihaiu anunță controale: Vom lua rând pe rând fiecare cartier, fiecare stradă

Gata cu gunoiul din Sectorul 2! Primarul Radu Mihaiu anunță controale: Vom lua rând pe rând fiecare cartier, fiecare stradă

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că au fost aplicate amenzi proprietarilor care îşi ţin spațiile private neîngrijite.

În urma acestei acțiuni, unii dintre cei vizați au făcut curățenie, iar pentru ceilalți, spune edilul, a fost votata supraimpozitarea.

”Facem curățenie, dar o și păstrăm. Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele în teren. S-au aplicat amenzi serioase pentru spațiile private neîngrijite. O parte au înțeles și au curățat, pentru ceilalți a fost votata supraimpozitarea în ultima ședință de Consiliu Local”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul precizează că vor începe controale și în zonele publice unde se adună de regulă gunoi.

”Începem acțiunile și pe zonele publice unde se adună de regulă gunoi. Vom lua rând pe rând fiecare cartier, fiecare stradă. Spațiul public nu va mai fi batjocura nimănui”, a precizat primarul.

Facem curățenie, dar o și păstrăm. Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele în teren. S-au aplicat amenzi...

Posted by Radu Mihaiu on Monday, February 8, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

I.O.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇