Primul mesaj al Elenei Udrea din închisoarea din Bulgaria: Invocă acuzaţii fără acoperire şi copilul lăsat fără mamă

Primul mesaj al Elenei Udrea din închisoarea din Bulgaria: Invocă acuzaţii fără acoperire şi copilul lăsat fără mamă

După ce judecătorii din Bulgaria au decis, marţi, ca Elena Udrea să fie extrădată în România, azi a apărut şi primul mesaj al acesteia din închisoare.

Mesajul plin de acuzaţii şi dramatisme a fost transmis pe Facebook de partenerul ei de viaţă, Alexandrov Adrian.

Acesta spune că a fost ieri în vizită la Elena Udrea şi fostul ministru "doreşte să vă transmită gândurile ei".

Mesajul Elenei Udrea începe cu mulţumiri pentru cei care ar fi înţeles că este arestată ilegal, "cu încălcarea Constituţiei României si a Deciziei CJUE, deopotrivă!" Apoi, mesajul continuă cu alte mulţumiri pentru cei care îi susţin cauza, pentru ca la final să invoce drama fetiţei sale, nevoită să petreacă Paştele fără mama ei:

ADVERTISING

"Vă mulţumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pt a două oară!

Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Va întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mama să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Udrea a fost reţinută în Bulgaria, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti. Ea a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore, măsura fiind prelungită. Ulterior, judecătorii bulgari au decis extrădarea ei în România, dar hotărârea de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel de la Sofia, în termen de 5 zile.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare, dar a reuşit să iasă din ţară, prin Vama Giurgiu, înainte de emiterea mandatului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇