O mașină a fost străpunsă de la cap la coadă de o balustradă, în Teleorman: 3 oameni au scăpat ca prin minune (Galerie foto)

O mașină a fost străpunsă de la cap la coadă de o balustradă, în Teleorman: 3 oameni au scăpat ca prin minune (Galerie foto)

O maşină în care se aflau trei persoane a fost străpunsă complet de o balustradă, într-un grav accident produs în judeţul Teleorman.

Accidentul a avut loc, joi dimineaţă, în jurul orei 04:00, pe raza localităţii Peretu din judeţul Teleorman. În maşină se aflau doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 43 şi 57 de ani, relatează Ziarul Teleormanul.

Şoferul a scăpat maşina de sub control, iar aceasta a lovit o balustradă de pe marginea șoselei, care a străpuns autovehiculul prin motor şi a ieşit prin portbagaj.

ADVERTISING

Cele trei persoane au scăpat ca prin minune cu viață, fiind transportate la spital.

"Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au acționat două echipaje de pompieri, din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

Persoanele rănite, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări", a transmis ISU Teleorman, într-un comunicat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇