Ministerul Transporturilor anunţă noul Consiliu de Administraţie de la Metrorex: un avocat, un economist şi şefi de la OMV Petrom, Romaero şi Chimcomplex

Ministerul Transporturilor anunţă noul Consiliu de Administraţie de la Metrorex: un avocat, un economist şi şefi de la OMV Petrom, Romaero şi Chimcomplex

Ministerul Transporturilor a numit joi un nou Consiliu de Administraţie provizoriu la Metrorex: Ştefan Paraschiv, fost preşedinte al CA Romaero, Mihnea Jida (avocat), Răzvan Andrei Terecoasă (absolvent de ASE), Adrian Gabriel Dumitru (director financiar la Chimcomplex) şi Mihaela Urzică (director de strategie la OMV Petrom).

Ştefan Paraschiv - A fost între 2017 şi 2020 preşedinte al CA Romaero. Are o experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecţionate în străinătate.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Mihnea Jida - avocat, membru al Baroului Bucureşti din 2012. Are studii şi stagii de pregătire în străinătate - în Elveţia şi la Paris. Absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti.

Răzvan Andrei Terecoasă - experienţă de peste 12 ani în domeniul bancar (BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank). Absolvent de ASE.

Adrian Gabriel Dumitru - CFO Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere. A studiat la ASE, şi-a perfecţionat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Métiers.

Mihaela Urzică - director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe ţări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom şi Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager.

”Spirala lipsei de acţiune se opreşte aici. Am numit astăzi un nou consiliu de administraţie profesionist la Metrorex. Toţi membrii au experienţă de top management şi sunt complet independenţi faţă de sindicat.

Echipa are mandat clar şi întreaga mea susţinere pentru eficientizarea şi restructurarea companiei”, a anunţat joi ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!