Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat simultan şi în direct: Aveţi încredere în vaccin. În curând, revenim la viața normală! (Video)

Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat simultan şi în direct: Aveţi  încredere în vaccin. În curând, revenim la viața normală! (Video)

Președintele Senatului, Anca Dragu, și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, s-au vaccinat, marți dimineața, simultan şi în direct.

Cei doi s-au vaccinat la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila” din Capitală.

"În curând ne putem relua viețile, putem să ne revizităm familia, să ne îmbrățișăm cu cei apropiați, să ne reluăm activitaile, să revenim la viața normală. Este un semn bun pentru economia românească și pentru acest nou început de an", a declarat Anca Dragu, la plecarea de la spital.

ADVERTISING

Orban: Românii trebuie să aibă încredere în vaccin

La rândul său, Ludovic Orban a declarat că prin gestul său vrea să ofere un mesaj de încredere românilor.

"Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc și că vaccinarea cetățenilor români reprezintă singură cale pentru a reveni la o viață normală, pentru a relua procesul de creștere economică, să ne reluăm viață în condiții de normalitate.

Această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluția societății și economiei românești. Apreciez solidaritatea în campania de vaccinare la nivel european. Cantitatea de vaccin disponibilă pentru România va crește în timp, logistica va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare, astfel încât într-un timp cât mai scurt să reușim să învingem pandemia", a spus Orban.

ADVERTISING

Întrebați de ce au stat mai mult timp în spital după vaccinare, cei doi au spus că nu au fost probleme de ordin medical, Anca Dragu precizând că au "schimbat câteva idei cu directorul spitalului".

Premierul s-a vaccinat deja, urmează Guvernul

Miercuri ar urma să se vaccineze și miniștrii Cabinetului condus de Florin Cițu. Acesta s-a vaccinat sâmbătă.

"A fost foarte-foarte ușoară această vaccinare. Chiar îi spuneam dnei asistente că nici nu am simțit când mi-a făcut vaccinul. De aceea, cred că am avut și o reacție la final, m-am ridicat pentru că nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul.

ADVERTISING

Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu, și, bineînțeles, ca să dau un semnal de încredere pentru toți românii", a spus premierul.

El a fost îmbrăcat cu un tricou pe care scrie #ÎmpreunăÎnvingemPandemia, cu haștag tricolor.

Președintele Klaus Iohannis a mers la vaccin vineri. "Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea", a spus șeful statului.

Anca Dragu - vaccinare

Președinta Senatului, Anca Dragu, se vaccinează împotriva COVID-19 la Spitalul Militar, alături de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Posted by Alianța USR PLUS on Monday, January 18, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇