Kievul prezintă călăreții ruși care au adus apocalipsa sângeroasă (Video)

Kievul prezintă călăreții ruși care au adus apocalipsa sângeroasă (Video)

Au trecut cinci luni de când Vladimir Putin a ieșit în fața națiunii, anunțând startul operațiunii de „denazificare și demilitarizare” a Ucrainei, în timp ce primii soldați treceau granița.

Pentru a marca momentul, Mihailo Podoliak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a publicat pe Twitter un filmuleț impresionant, în care prezintă distrugerile provocate de ruși de la începutul invaziei. Sunt imagini cutremurătoare, pe care este greu să le privești fără a simți durere și suferință.

Sunt prezentate, printre altele, bombardarea mall-ului din Kremenciuk, a gării din Kramatorsk sau a teatrului din Mariupol, dar și jucării însângerate sau cadavre ale copiilor uciși în atacurile invadatorilor.

ADVERTISING

„150 de zile de război. 4 călăreți ruși ai apocalipsei sângeroase: o rachetă a lovit un cartier liniștit, un mic oraș ucrainean a fost șters de pe hartă, bombardamente zilnice și un tată care își ține de mână fiul de 13 ani care a fost ucis. Vom rezista. Vom câștiga. Nu vom uita niciodată”, a scris Podoliak pe Twitter.

Ziua 152: Rușii acuză un complot împotriva aviației și pregătesc referendumuri de alipire

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇