Joe Biden a căzut de pe bicicletă (Foto&Video)

Joe Biden a căzut de pe bicicletă (Foto&Video)

Preşedintele american Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a căzut de pe bicicletă sâmbătă dimineaţă, în Delaware, unde a petrecut weekendul, dar s-a ridicat rapid şi a dat asigurări că se simte bine, relatează AFP.

În timpul unei plimbări cu bicicleta la Rehoboth Beach, mic oraş de pe malul oceanului unde îşi petrece de multe ori weekendul în vila sa, preşedintele a căzut de pe bicicletă în jurul orei 09:40 dimineaţa, potrivit unui jurnalist acreditat la Casa Albă.

Joe Biden fell off his bike

Joe Biden a vrut să se oprească pentru a discuta cu trecătorii şi jurnaliştii care îl aşteptau, dar a spus că a avut probleme în a-şi elibera piciorul din pedală. El a căzut lateral, în timp ce bicicleta sa era oprită, potrivit înregistrării jurnalistului.

BREAKING: President Joe Biden collapsed during bike ride, suffered fall. White house says he is OK.

Publicată de Carmine Sabia pe Sâmbătă, 18 iunie 2022

Preşedintele a fost imediat înconjurat de membrii echipei sale de securitate, dar s-a ridicat rapid. Întrebat cum se simte, el a răspuns „sunt bine”.

ADVERTISING

Preşedintele purta pantaloni scurţi, bascheţi, o cască pentru ciclişti şi mănuşi. Nicio urmă nu era vizibilă în urma căzăturii, precum zgârieturi sau vânătăi, potrivit jurnalistului.

Joe Biden fell off his bike during ride near his Rehoboth Beach home in Delaware Friday, as he and his wife celebrated...

Publicată de Viatrends Blog pe Sâmbătă, 18 iunie 2022



El a discutat cu trecătorii, apoi cu jurnaliştii, după care s-a urcat din nou pe bicicletă şi a plecat cinci minute mai târziu.

Joe Biden fell off his bike during a ride near his Rehoboth Beach home in Delaware Friday, as he and his wife celebrated their 45th wedding anniversary. Read More on Newslink7.com#bike #fall #JoeBiden

Publicată de JB Lamadrid pe Sâmbătă, 18 iunie 2022

Sănătatea tuturor preşedinţilor americani este monitorizată îndeaproape, dar cea a lui Joe Biden în special, din cauza vârstei sale avansate.

În noiembrie 2020, Biden, care fusese ales dar nu era încă învestit preşedinte, şi-a fracturat piciorul când se juca cu unul dintre cei doi ciobăneşti germani ai familiei, Major.

Un an mai târziu, în noiembrie 2001, medicul său a subliniat la prezentarea raportului anual că Biden este "sănătos", "în putere" şi "apt" să-şi îndeplinească funcţia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇