Jill Biden a mers într-o vizită neanunțată în Ucraina și s-a întâlnit cu soția lui Zelenski (Foto & Video)

Jill Biden a mers într-o vizită neanunțată în Ucraina și s-a întâlnit cu soția lui Zelenski (Foto & Video)

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a mers duminică într-o vizită neanuțată la Ujhorod, un oraș mic din sud-vestul Ucrainei.

La o școală care servește acum drept locuință temporară pentru cetățenii strămutați, Biden s-a întâlnit cu Olena Zelenska, ce nu a mai fost văzută în public de la începutul războiului pe 24 februarie.

„Am vrut să vin de Ziua Mamei. Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească

Acest război a fost brutal. Poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei”, i-a spus Biden soției președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

ADVERTISING

Olena Zelenska a discutat în ultimele săptămâni de mai multe ori cu Jill Biden, au declarat oficiali americani pentru CNN.

Jill Biden a venit și în România. Prima Doamnă a SUA a sosit țara noastră, vineri, și i-a vizitat pe soldaţii americani de la Baza Kogălniceanu din Constanţa.

Sâmbătă s-a întâlnit, la Bucureşti, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, precum şi cu voluntarii şi profesorii care au grijă de refugiaţii ucraineni.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇