Incendiu puternic la un bloc de șapte etaje din Sydney. Clădirea se prăbușește (Video)

Incendiu puternic la un bloc de șapte etaje din Sydney. Clădirea se prăbușește (Video)

Peste o sută de pompieri încercau joi să stingă un incendiu violent declanşat într-un imobil de şapte etaje la Sydney, care s-a răspândit şi la alte clădiri.

„Imobilul este pe cale să se prăbuşească, în timp ce incendiul începe să se răspândească la clădirile vecine, între care şi imobile de locuit”, au precizat pompierii din statul australian New South Walles într-un comunicat, potrivit AFP.

Douăzeci de camioane de pompieri şi peste 100 de oameni sunt mobilizaţi pentru "a izola şi stinge incendiul" din imobilul situat pe Randle Street, în apropiere de gara centrală din Sydney, au anunţat serviciile de urgenţă.

Cel puţin un autovehicul aflat în vecinătate a fost distrus în incendiu, au adăugat ei.

ADVERTISING

"Populaţia este rugată să evite zona în care continuă operaţiunile de stingere a incendiului", au comunicat pompierii.

În imaginile postate pe reţele de socializare se poate vedea că flăcările se ridică până la acoperiş în imobilul de şapte etaje, precum şi o coloană groasă de fum.

Potrivit postului de ştiri 9News, preluat de DPA, peste 50 de persoane au fost evacuate din imobilul în flăcări de pe Randle Street.

Incendiul pare să se fi declanşat la etajul al treilea al imobilului, a declarat şeful pompierilor Adam Dewberry, citat de ABC.

ADVERTISING

Imobilul din cartierul Surry Hills este o fostă fabrică ce a fost transformată într-un hotel.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇