Incendiu masiv pe marginea DN1, se circulă greu, din cauza fumului (Video) UPDATE

Incendiu masiv pe marginea DN1, se circulă greu, din cauza fumului (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Traficul rutier pe DN1 se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, din cauza unui incendiu care a cuprins un lan de culturi agricole. Focul a pornit de la o combină. În jurul orei 16:15, pompierii au anunțat că incendiul a fost lichidat.

Publicată de Răzvan Constantinescu pe Duminică, 30 iunie 2024

Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă pe un câmp de pe raza oraşului Băicoi, unde o combină a luat foc, flăcările extinzându-se la culturile agricole. 

Incendiul de la nivelul culturii agricole se întinde pe aproximativ 50 de hectare, intervenţia fiind îngreunată de prezenţa vântului şi a temperaturii aerului extrem de ridicate.

ADVERTISING

Pentru stingerea focului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lucrează pentru localizarea incendiului care a cuprins câmpul, incendiul izbucnit la utilajul agricol fiind localizat.

incendiu-DN1
Foto: captură video

Sunt înregistrate degajări de fum pe DN1, circulaţia fiind oprită, la un moment dat, pe ambele benzi ale sensului de mers spre Ploieşti.

La acest moment, deși circulația pe DN1 se desfăşoară îngreunat, nu se mai stă în coloană, au menţionat reprezentanţii ISU.

ADVERTISING

UPDATE 16:15 - Incendiul care a cuprins un teren agricol din zona localităţii Lilieşti, care ţine de oraşul Băicoi, a fost lichidat, au anunțat pompierii, duminică după-amiază.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇