Bilanțul deceselor după incendiul de la Matei Balș ajunge la 20

Bilanțul deceselor după incendiul de la Matei Balș ajunge la 20

Bilanțul incendiului din Pavilionul V al Institutului „Matei Balş” se ridică la 20 morți, după ce joi s-au mai înregistrat două decese, însă este adevărat că nu se ştie câte dintre acestea s-ar fi înregistrat oricum, ca urmare a infecţiei cu coronavirus la persoane în vârstă.

La amiaza, Ministerul Sănătății a transmis informații despre un bărbat de 65 de ani, cu formă severă de coronavirus şi boli asociate.

”Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii, citat de News.ro. 

ADVERTISING

Bărbatul fusese transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti.  Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecţiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

După amiaza, autoritățile au anunțat încă un deces.  Este vorba despre un bărbat de 91 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Militar Central din Bucureşti.

"Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecţiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului", a transmis Ministerul Sănătăţii, citat de Agerpres.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇