Gheorghiţă: Cred că în momentul de faţă doar cine nu vrea nu se vaccinează

Gheorghiţă: Cred că în momentul de faţă doar cine nu vrea nu se vaccinează

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că în prezent, în România, numai cine nu doreşte să se vaccineze nu poate face acest lucru.

El a precizat că pe măsură ce vor fi mai multe persoane vaccinate, circulaţia virusului în rândul populaţiei va scădea.

Valeriu Gheorghiţă a declarat, vineri, la Maratonul de vaccinare din Bucureşti, că aceste evenimente şi centrele drive thru permit într-un număr mare accesul oamenilor la vaccinare.

El a reamintit că de sâmbătă va fi permisă prezentarea directă în toate centrele de vaccinare pentru imunizare, fără programare.

ADVERTISING

"Toate aceste elemente de tip maraton de vaccinare şi crearea noilor centre de vaccinare de tip drive thru să permită într-un număr cât mai mare accesul oamenilor la vaccinare. De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacităţii de vaccinare a fiecărui centru.

Cred că în momentul de faţă doar cine nu vrea să se vaccineze nu poate să facă acest lucru. Majoritatea centrelor care primesc vaccin de la compania AstraZeneca vor primi de mâine vaccin de la compania Pfizer, în fiecare judeţ a rămas unul sau două centre de vaccinare cu acest tip de vaccin pentru persoane care doresc să se vaccineze cu acest tip de vaccin”, a afirmat Gheorghiţă.

ADVERTISING

Citește mai multe detalii despre Maratonul Vaccinării din Capitală:

Citește mai multe despre maratoanele de vaccinare din această perioadă:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇