Focuri de armă în Bucureşti - patru bărbaţi care jefuiau maşini au fost prinşi de poliţişti

Patru bărbaţi cu vârste între 22 şi 33 de ani au fost surprinşi de poliţişti joi noaptea în timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, în Sectorul 3 din Capitală.

Poliţiştii au tras 12 focuri de armă pentru a-i prinde pe hoţi, care veniseră cu două autoturisme şi au încercat să fugă.

”În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din 4  bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme.

ADVERTISING

Bărbaţii s-au deplasat cu 2 autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri in plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Hoții care aruncau în aer bancomate au fost prinși în flagrant. Vela a făcut conferință să se laude cu ”Operațiunea ATM-ul” (Video)

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de furt calificat - 2 acte materiale, unul consumat şi o tentativă - şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇